Windomatic


Windomatic je najrevolucionarniji čistač za prozore i staklo, koji kombinira 2 faze procesa čišćenja (sušenje i poliranje) u jednoj, što vam omogućuje postizanje optimalnih rezultata o kojima ste oduvijek sanjali, štedeći 50% vremena.

Zanimljivosti proizvoda


1.

Optimizirana usisna snaga

WindoMatic uvlači vodu i razrijeđenu nečistoću u integrirani spremnik, zahvaljujući snažnom usisnom sustavu. Poseban dizajn gumenog ruba i usisnog sustava ovog uređaja djeluje po cijeloj širini glave, omogućujući čišćenje bez mrlja ili kapljica.

2.

 Fleksibilna glava

Windomatic ima fleksibilnu glavu koja jamči idealan kut za čišćenje površina - čak i kutova i dna prozora. Osigurava savršen rezultat uz još manje napora.

3.

Jednostavan za rukovanje

Njegova težina i ergonomska drška omogućuju ugodnu i laku upotrebu, čak i na najnedostupnijim mjestima.

VIŠE INFORMACIJA O WINDOMATIC VAKUUMSKOM ČISTAČU STAKLA

VIŠE INFORMACIJA O WINDOMATIC VAKUUMSKOM ČISTAČU STAKLA

Čišćenje prozora i stakla može biti jedan od najzahtjevnijih kućanskih poslova. Teško je postići optimalan rezultat bez vodenih tragova, a istovremeno spriječiti kapanje vode po prozorskoj dasci i podu.Pomoću Windomatic vakumskog čistača, vodeni tragovi, otisci prstiju i prašina više nisu problem. Windomatic nudi brzo i prikladno rješenje za mnoge poslove: osim čišćenja prozora i stakla, može se koristiti i za uklanjanje vodene pare sa ogledala ili tuš kabina, za brzo čišćenje prozora automobila, uključujući čišćenje prosute tekućine na stolovima ili glatkim površinama. Windomatic omogućuje praktično čišćenje zahvaljujući ergonomskoj dršci i fleksibilnom vratu, koji se može prilagoditi tijekom čišćenja. Pražnjenje i čišćenje integriranog spremnika vode zapremine 100ml vrši se u samo jednom koraku, zahvaljujući Click-Technology sustavu i može se prati u perilici posuđa. Za ponovno korištenje Vileda Windomatic, samo punite bateriju 3,5 sata kako biste zajamčili 40-minutno djelovanje.Windomatic ima intuitivnu upotrebu koja će vam omogućiti da u manje vremena postignete rezultate o kojima ste oduvijek sanjali, ostavljajući vam više vremena za opuštanje... Savršen je za čišćenje stakla!

KAKO KORISTITI VILEDA WINDOMATIC VAKUUMSKI ČISTAČ STAKLA

1

Čišćenje stakla

Operite prozore uobičajenim deterdžentom
2

Vertikalno usisavanje

Započnite čišćenje prozora pomoću vertikalnog Windomatic vakuumskog čistača.
3

Horizontalno usisavanje

Prođite Windomatic čistačem horizontalno preko prozora za čisto staklo, bez vodenih tragova! Savjet: Gumeni rub vašeg Windomatic čistača povremeno očistite krpom od mikrovlakana.

Značajke proizvoda

Često postavljena pitanja

Da, Vileda Windomatic čistač stakla radi pomoću litijske baterije koja se puni.
Kad je potpuno napunjen, Windomatic ima trajanje baterije od 40 minuta.
Da, Vileda Windomatic ima 2 godine jamstva.
Prvo operite stakla uobičajenim deterdžentom. Kako biste osigurali temeljitije čišćenje bez vodenih tragova, koristite Windomatic vertikalno, a zatim horizontalno.
a brand of FREUDENBERG