Steam XXL - veliki parni čistač podova


Vileda Steam XXL je veliki brat Steam Mop-a. Štedi vam puno vremena jer velike površine čisti lako i za manje vremena zbog izuzetno velikog okvira.

Zanimljivosti proizvoda


1. Ubija 99,9% bakterija

Bez potrebe za kemikalijama i drugim sredstvima za čišćenje koja mogu oštetiti vaše podove, Steam XXL koristi vruću paru za uklanjanje 99,9% bakterija i drugih nehigijenskih ostataka na vašem podu.

2. Spreman u 15 sekundi

XXL parni čistač pokreće njegova snaga od 1550 W i zagrijava se u samo 15 sekundi, čime ubrzavate svoju rutinu čišćenja.

3. Idealan za velika kućanstva

Vileda Steam XXL idealan je dodatak velikim kućanstvima (počevši od 100m2), jer ekstra široki okvir od 40cm čisti veće površine brzo, temeljito i za manje vremena nego što bi obični mop i kanta ikada mogli.

VIŠE INFORMACIJA o Steam XXL - velikom parnom čistaču

VIŠE INFORMACIJA o Steam XXL - velikom parnom čistaču

Ovaj vam proizvod učinkovito, jednostavno i temeljito pomaže u čišćenju velikih površina vašeg doma i time vam daje više vremena za ugodne stvari u životu. Ako trebate očistiti prostore veće od 100 m2, ovaj parni čistač bit će vam jedan od najdražih osnovnih kućanskih elemenata. Izuzetno široki okvir od 40 cm i mlaznica osiguravaju brzo prekrivanje bilo kojeg poda. Njegov pravokutni oblik pomaže vam doprijeti do kutova ili drugih nepristupačnih mjesta, čak i ispod namještaja.U mnogim slučajevima samo brisanje nije dovoljno, ako želite očistiti podove. Vileda Steam XXL pomoći će vam postići higijensko čišćenje u vašem kućanstvu i istovremeno smanjiti vrijeme provedeno za čišćenje poda. Njegova visoka učinkovitost i higijenska sposobnost ubijanja 99,9% bakterija i mikroba na podu govore o superiornosti XXL parnog čistača u odnosu na većinu ostalih sredstava za čišćenje. Za zagrijavanje mu je potrebno samo 15 sekundi! Zeleno LED svjetlo označava kada je uključen Steam XXL. Prednost XXL parnog čistača u odnosu na uobičajene čistače podova je činjenica da ovaj proizvod djeluje u potpunosti, bez dodanih kemikalija. Samo para. To je to. Ovako jamčimo netoksično iskustvo čišćenja bez emisija u vašem domu. Ako imate djecu ili kućne ljubimce, to je vrlo važan faktor koji trebate uzeti u obzir prije nego što odaberete svoj osobni visokofunkcionalni XXL parni čistač.Korištenjem klizača za tepih, veliki parni čistač može osvježiti tepihe u nekoliko sekundi. Možete čak regulirati snagu zahvaljujući promjenjivim podešavanjima pare, što vam omogućuje rad na bilo kojem osjetljivom podu. Elektronički uređaj dolazi sa super upijajućim jastučićem za čišćenje od mikrovlakana i uključuje čašu za punjenje. Izdržljivi jastučić od mikrovlakana je za višekratnu upotrebu i može se lako prati u perilici. Jednostavno ga ubacite u sljedeću turu rublja i operite na temperaturi do 60 ° C. Kako biste postigli bolji učinak čišćenja, savjetujemo vam da nakon upotrebe operete glavu čistača. Nakon duljeg korištenja, preporučujemo kupnju novog punjenja za veliki parni čistač u našoj internetskoj trgovini.

NOVI POBOLJŠAN DIZAJN Vileda Steam XXL

1

Ekološki

Budući da veliki parni čistač koristi paru, nećete morati koristiti nikakve kemikalije tijekom čišćenja. Korištenjem prirodne pare, okoliš vašeg doma ostaje siguran i čist.
2

7 metara kabela za napajanje

Steam XXL dolazi s izuzetno dugim kabelom, kako biste mogli doprijeti do svakog mjesta u vašem domu. Kabel je dugačak 7 metara.
3

Za sve podove

Ovaj parni čistač možete koristiti na svim tvrdim površinama: tepisima, linoleumu, parketu, pa čak i osjetljivi podovi mogu se očistiti ovim čistačem visokih performansi.

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

Ručni XXL parni čistač dizajniran je i napravljen za upotrebu na podovima i pločicama. Uklanja 99,9% bakterija.
Steam XXL veći je od prethodnika, ali se još uvijek može lako pohraniti. Uklapa se u uobičajene ormare za metle i zauzima umjerenu količinu prostora. Teži samo 2,3 kg, što olakšava manevriranje i nošenje.
Nemojte stavljati deterdžent u spremnik parnog čistača. Ne djeluje s deterdžentima, sredstvima za čišćenje ili drugim kemikalijama. Uopće nema potrebe za kemikalijama. Veliki parni čistač koristi energiju pare za čišćenje podova i oslanja se isključivo na svoju prirodnu snagu čišćenja.
Da, XXL parni čistač možete koristiti na bilo kojem tvrdom podu, poput pločica, vinila, drveta i laminata. Regulirajte količinu pare za osjetljive podove i testirajte ga u malom kutu prije čišćenja.
a brand of FREUDENBERG