HR_Our Red is World Famous.jpg
INT_Aboutus_Header.jpg

Mi smo Vileda

Mi smo Vileda

Već više od 70 godina pomažemo da milijuni domova blistaju - po cijelom svijetu. Uloga koju shvaćamo ozbiljno, jer vjerujemo da se dom osjeća kao dom samo kad je čist. Uvijek smo ambiciozno postavljali standarde u čišćenju inovativnim proizvodima koji čišćenje kućanstva čine jednostavnijim i učinkovitijim. 

Vileda je ponosan član grupe ​​​​​​​ Freudenberg.
INT_About_Us71.jpg

Mi smo strastveni

Mi smo strastveni

Čišćenje se ne započinje kantama i krpom. Sve započinje s načinom izrade ovih proizvoda. Kombinirajući osobnu inicijativu i poštivanje jedni drugih, vjerujemo u esencijalnost kreativnog tima u razvoju izvanrednih proizvoda.
 
INT_About_Us73.jpg

Kako smo uspjeli

Kako smo uspjeli

 Nudeći našim kupcima niz proizvoda koji su etički proizvedeni i dizajnirani da traju, možemo učiniti nešto za bolji planet. To uključuje promociju raznolikosti, sigurnosti i dobrobiti naših zaposlenika, kao i smanjenje plastike za jednokratnu uporabu iz ambalaže i podržavanje kružnog gospodarstva. Danas nudimo široku paletu inovativnih proizvoda - od naše poznate Vileda krpe za prozore, do predmeta koji štite i čiste vaše podove, radne površine, kupaonice i rublje. Svi dizajnirani s pažnjom i napravljeni da traju.
 
INT_About_Us74.jpg

Mi brinemo

Mi brinemo

Od 2013. Freudenberg je predan inicijativi korporativne odgovornosti UN Global Compact i njenim načelima na područjima ljudskih prava, rada, okoliša i borbe protiv korupcije. Kao član Freudenberg Group, mi se u Viledi pridržavamo​​​​​​​ 10 principa Ujedinjenih naroda Global Compact.
INT_About_Us70.jpg

Volimo čisto

Volimo čisto

Možemo učiniti malo za bolji planet. To uključuje smanjenje plastike za jednokratnu uporabu iz ambalaže i podršku kružnoj ekonomiji. Da bismo postigli svoj pravi udio osnovali smo našu inicijativu LOVE IT CLEAN (VOLIMO ČISTO).
 
a brand of FREUDENBERG