Robot VR 201 PetPro


Ovo je pristupačni robotski usisavač za sve vrste podova, a posebno za sve vlasnike kućnih ljubimaca! Zahvaljujući optimiziranoj četki za kućne ljubimce, ovaj robotski usisavač za dlaku kućnih ljubimaca lako skuplja i ispušta dlake i prljavštinu u XL posudu za prašinu.

Zanimljivosti proizvoda


1.

Tehnologija dvostruke četke

Optimizirana dvostruka četka ovog robotskog usisavača sa silikonskim lamelama skuplja i ispušta životinjsku dlaku u XL posudu za prašinu. Silikonske čekinje zalaze duboko u vlakna tepiha kako bi ih dubinski očistile.  

2.

Dvostruki filter

Alergičari će imati koristi od njegovog vrlo učinkovitog dvostrukog sustava filtriranja koji zadržava 99% svih alergena i peludi veličine 10 mikrona.

3.

Vrhunsko održavanje

Lakše ispuštanje životinjske dlake u XL posudu za prašinu nego kod ostalih robotskih usisavača. Posudu za prašinu možete jednostavno ukloniti kako biste je ispraznili.

VIŠE INFORMACIJA o VR 201 PetPro robotskom usisavaču za dlaku kućnih ljubimaca i svih podova

VIŠE INFORMACIJA o VR 201 PetPro robotskom usisavaču za dlaku kućnih ljubimaca i svih podova

Uživajte u domu bez dlaka s našim novim bežičnim VR 201 PetPro robotskim usisavačem za dlaku kućnih ljubimaca! Posebno je dizajniran kako bi se riješili životinjske dlake na svim vrstama podova sa sustavom usisavanja i čišćenja u 3 koraka, posebno za tepihe:

1. Dvije rotirajuće bočne četke

Rotirajuće četke sa strane temeljito čiste teško dostupna područja poput rubova i kutova.

2. Patentirana četka za kućne ljubimce

Patentirana četka za kućne ljubimce svojim silikonski lamelama ulazi u vlakna i čisti ih dubinski.

3. Jak vakuum

Snažno usisavanje ovog robotskog usisavača za dlaku kućnih ljubimaca pomaže očistiti nečistoće i dlake iz tepiha.

Učinkovitost čišćenja čini ga idealnim robotskim usisavačem za sve koji su alergični na životinje i lako čišćenje tepiha, jer temeljito čisti životinjske dlake koje se zalijepe duboko u vlaknima tepiha.

Robotski usisavač ima 4 različita načina čišćenja:

  • Standardni način rada
  • Tihi način rada
  • Planirani način rada
  • Početni način rada

Njegova visina od samo 8 cm jamči lako čišćenje ispod namještaja poput sofe, kreveta i drugih niskih predmeta. Ako vam treba neko očistiti određeno mjesto, jednostavno postavite robotski usisavač za dlake kućnih ljubimaca na to područje. Ili pustite da uključi jedan od svoja tri načina čišćenja za nasumičniji pristup čišćenju: cik-cak, spiralni ili automatski. Usisavač ima funkciju samopriključivanja, što znači da će se vratiti na svoju priključnu postaju nakon što ispuni plan čišćenja.

NOVA POBOLJŠANA & PATENTIRANA ČETKA ZA KUĆNE LJUBIMCE

1

Dvostruke četke

Tehnologija dvostrukih četki za lako i brzo skupljanje i ispuštanje životinjske dlake
2

Proširene lamele

Proširene lamele sprječavaju da se dlačice zamrse oko četke
3

Silikonski materijal

Neljepljivi materijal ulazi duboko u vlakna tepiha kako bi uklonio nečistoću

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

Ovi modeli robotskog usisavača rade 90 minuta kada je baterija potpuno napunjena.
Vileda robotski usisavači i VR 201 PetPro za dlaku kućnih ljubimaca bežični su robotski usisavači i rade samostalno. VR 201 PetPro čak se automatski vraća na svoju priključnu postaju.
Ne, ne trebate. Ovaj robotski usisavač za dlaku kućnih ljubimaca opremljen je s 4 senzora koji sprječavaju pad s visina. Također ima zaštitni odbojnik, tako da može čistiti oko namještaja bez ikakvih oštećenja. Samo odredite vrijeme čišćenja i pustite usisavač da pokrene svoj ciklus.
a brand of FREUDENBERG