HR_1-2SprayMAX_page-banner.jpg

1-2 Spray MAX

1-2 Spray MAX

 
HR_1-2 Spray Max Banner.jpg

Navlaka za brisanje od mikrovlakana čisti bolje od bilo koje druge jednokratne navlake i uklanja 99% bakterija samo vodom *, tako da se bolje čisti s manje otpada, manje kemikalija i za manje vremena.

Saznajte više ... 

* Uklanja više od 99% E. coli i Staph. aureus sa podova od tvrdog drveta i keramičkih pločica korištenjem vode iz slavine, testirano u neovisnom akreditiranom laboratoriju

SAVRŠEN SPREJ

Mlaznica za raspršivanje dizajnirana je za pružanje savršenog spreja. Fina raspršena maglica pruža taman dovoljno vlage za čišćenje podova bez oštećenja drvenih podova. Sprej pokriva cijelu širinu glave brisača.

 

GLAVA OD MIKROVLAKANA OKREĆE SE ZA 180 STUPNJEVA

Preokretna glava pruža dvostruku pokrivenost tako da možete dulje čistiti bez zaustavljanja.


 

ZONE DUBOKOG ČIŠĆENJA

Navlaka 12 Spray Max Mop sadrži zone za čišćenje koje vam pomažu u rješavanju tvrdoglave prljavštine i ljepljivih mjesta na podu.

KORISTITE SVOJE OMILJENO RJEŠENJE ZA ČIŠĆENJE

1-2 Spray Max Mop ima spremnik za ponovno punjenje tako da ga možete napuniti bilo kojom otopinom za čišćenje koju želite. Samo dodajte 2 male žličice deterdženta za čišćenje u vodu u spremnik i spremni ste za sjaj svojih podova. Možete čak i očistiti samo vodom, jer navlaka od mikrovlakana može ukloniti nečistoću i bakterije običnom vodom.

​​​​​​

RUČKA COMFORT GRIP

Ruke će vam zahvaliti kada upotrijebite ergonomsku ručku koja vam pruža ugodan stisak za lako stiskanje okidača i upravljanje djelovanjem prskanja.
​​​​​​​

VIŠEKRATNA MOP NAVLAKA

Uštedite novac pranjem navlake od mikrovlakana za ponovnu upotrebu. Navlaka se može prati u perilici za rublje do 100 puta. 
a brand of FREUDENBERG