Vileda 1-2 SPRAYmax – Brže čišćenje. Manje otpada.Vileda 1-2 SPRAYmax mop bolje je i brže rješenje za pranje podova koje ih ostavlja uistinu čistim! Kad mijenjate sredstvo za čišćenje ili namjeravate spremiti mop, napunite bocu vodom i pošpricajte pet puta, a potom izlijte preostalu vodu. Bocu kao i inače napunite novom mješavinom vode i sredstva za čišćenje ili je spremite praznu. Olakšajte si čišćenje! Viledin dvostrani spray mop od mikrovlakna čisti bolje – ne samo zato što krati vrijeme čišćenja u usporedbi s vodećim spray mopom, već i zato što uklanja više od 99% bakterija* upotrebljavajući samo vodu.

*Upotrebom tekuće vode iz slavine uklanja više od 99% bakterija E. coli i Staph. aureus s obrađenih tvrdih drvenih podova i keramičkih pločica prema testiranju u laboratoriju treće strane.


Informacije o proizvodu


1. Idealno za sve vrste podova

Vileda spray mop ima navlaku koja je idealna za sve vrste podova, od osjetljivih površina i podova poput parketa do laminata i pločica. Zahvaljujući velikoj snazi čišćenja ni najmanje mrvice više ne predstavljaju problem.

2. Brzo i lako

1-2 SPRAYmax savršen je izbor za brzo i temeljito čišćenje u bilo kojem trenutku. Vileda mop za pranje podova spreman je za upotrebu u sekundi, a zahvaljujući integriranom spremniku i raspršivaču, ne treba nikakvu kantu s tekućinom za pranje.

3. Čišćenje bez kante

U odvojivi spremnik za vodu samo dodajte vodu i, ako želite, nekoliko kapi omiljenog sredstva za čišćenje. Potom pritisnite polugu na dršci i mlaznica će raspršiti finu maglicu koja vam omogućuje pranje podova.

Više informacija o Vileda 1-2 SPRAYmax spray mopu

Više informacija o Vileda 1-2 SPRAYmax spray mopu

#LOVEITCLEAN

•    Kemikalije nisu potrebne – uklanja 99% bakterija već samo vodom
•    Navlaka od mikrovlakana je periva i može se ponovno upotrijebiti

Vileda 1-2 SPRAYmax mop za pranje podova sveobuhvatno je rješenje za uštedu vremena uz istodobno zadržavanje visoke kvalitete čišćenja. Upotrebljavajte ga za brzo i jednostavno čišćenje kad god je potrebno – spreman je za upotrebu u nekoliko sekundi. Možete ga upotrebljavati čak i ako nemate puno prostora za odlaganje jer dolazi s integriranim spremnikom i sprema se bez problema. Prikladan je i za čišćenje većih površina jer ne morate za sobom vući kantu s vodom i deterdžentom.

U Viledi znamo…

...da je nezgodno u tren pripremiti kantu za brzo čišćenje, napuniti je vodom i nositi je po kući. Zbog toga smo razvili novu tehnologiju. 
1-2 SPRAYmax mop omogućuje pranje podova bez kante zahvaljujući spremniku vode integriranom u dršku. Jednostavno ga napunite vodom i željenim sredstvom za čišćenje, a zatim pritisnite polugu! 
Tehnologija mikrovlakana, koju je razvila Vileda, eliminira potrebu za istiskivanjem viška vode s mopa jer mlaznica za raspršivanje ispušta upravo onoliko tekućine koliko je to potrebno za vaše podove, a tekstura mikrovlakana omogućuje uklanjanje tvrdokorne prljavštine i drugih čestica s poda. 
Naime, iznimno djelotvorna navlaka 1-2 SPRAYmax sačinjena je od bijelih mikrovlakana i crvenih vlakana. Bijela mikrovlakna temeljito čiste i uklanjaju čak i masnu nečistoću, dok snažna crvena vlakna skupljaju kosu, dlake, mrvice i čestice prljavštine. 
Glava za čišćenje okreće se za 180 stupnjeva, što znači da pokriva dvostruko veću površinu i da možete čistiti dulje bez zaustavljanja
Zahvaljujući odgovarajućoj razini vlažnosti u svakom trenutku, mop nije previše vlažan ni previše suh. Ovaj prilagodljivi spray mop prikladan je stoga za sve tvrde podove kao što su pločice i drveni podovi. Možete ga upotrebljavati i na osjetljivim površinama poput parketa. 
Navlaka mopa može se prati na maksimalno 60 °C, što dodatno ide u prilog nevjerojatno prilagodljivoj i jednostavnoj upotrebi. Samo je ubacite u perilicu rublja kako biste održali njezinu higijenu i čistoću. 
Sve što vam je potrebno za temeljito mokro čišćenje poda stiže u jednom kompaktnom proizvodu. To je 1-2 SPRAYmax, s odvojivim spremnikom za vodu i moćnom navlakom od mikrovlakana. Očistite podove u tren oka – i pritom uštedite vrijeme i energiju!

 

GLAVNE PREDNOSTI

1

Koristite tekućinu za čišćenje

Nema više kupovanja refila skupih pripravaka za čišćenje. 1-2 SPRAYmax ima spremnik koji se ponovno puni tako da možete koristiti koje god sredstvo za čišćenje želite. Vodi u spremniku samo trebate dodati dvije čajne žličice odabranog sredstva i vaši će podovi blistati nakon pranja.
2

Savršeno raspršivanje

Mlaznica za sprej dizajnirana je tako da pruža savršen sprej. Fina magla u spreju pruža dovoljno vlage da očistite podove bez oštećenja. Sprej prekriva cijelu širinu glave mopa.

3

Glava okreće se na 180 stupnjeva

Zahvaljujući okretanju glave možete oprati dvostruko veću površinu, tako da možete čistiti duže bez zaustavljanja.

ZNAČAJKE PROIZVODA

a brand of FREUDENBERG