1-2-Spray max mop sistem - brže čišćenje, manje otpada | Vileda  • 1-2-Spray max: uštedite vrijeme i još uvijek održavajte visoku kvalitetu čišćenja
  • Integrirani spremnik za vodu
  • Odmah spreman za upotrebu
  • Microfibre navlaka za čišćenje

Informacije o proizvodu


1. Pogodan za svaku površinu

Navlaka brisača prikladna je za čišćenje svih vrsta podova - bilo da su to osjetljive površine i podovi poput parketa, laminata ili pločica. Mrvice ili čestice sa velikom snagom čišćenja više nisu problem.

2. Brzo i lako

1-2-Spray Max je savršeno prikladan za brzo i temeljito čišćenje u bilo kojem trenutku. Podni brisač spreman je za upotrebu u sekundi i radi bez kante zbog svojstva prskanja i integriranog spremnika.

3. Či&scaron ćenje bez kante

Samo dodajte vodu i - ako želite - nekoliko kapi vašeg omiljenog deterdženta za čišćenje u prijenosni spremnik vode. Pritisnite polugu na ručici. Mlaznica za raspršivanje oslobađa finu maglicu koja vam omogućava da obrišete svoje podove.

GLAVNE PREDNOSTI

1

Koristite tekućinu za čišćenje

Nema više kupovine skupih otopina za čišćenje. 1-2 Spray max sadrži spremnik za ponovno punjenje tako da je možete napuniti bilo kojim sredstvom za čišćenje koje želite. Samo dodajte dvije male žličice otopine za čišćenje vodi u spremnik i spremni ste za dati sjaj vašim podovima.
2

Savršeni sprej

Mlaznica za sprej dizajnirana je tako da pruža savršen sprej. Fina magla u spreju pruža dovoljno vlage da očistite podove bez oštećenja. Sprej prekriva cijelu širinu glave mopa.

3

Glava okreće se na 180 stupnjeva

Okretanje glave pruža dvostruko veću pokrivenost, tako da možete čistiti duže bez zaustavljanja.

ZNAČAJKE PROIZVODA

Više informacija na Vileda 1-2 Spray Max mop

Više informacija na Vileda 1-2 Spray Max mop

Vileda 1-2 Spray Max je sveobuhvatno rješenje za uštedu vremena i održavanje visoke kvalitete čišćenja. Koristite ga za brzo i jednostavno kad god je potrebno - spreman je za upotrebu u nekoliko sekundi. Možete ga koristiti i ako nemate puno prostora za odlaganje jer dolazi s integriranim spremnikom i lako se odlaže. Ili ga jednostavno koristite ako trebate očistiti velike površine jer vam kanta nije potrebna.

U Viledi znamo da je nezgodno uvijek pripremiti kantu za brzo čišćenje, napuniti je vodom i nositi je oko kuće. Zbog toga smo razvili novu tehnologiju.

1-2 Spray Max djeluje bez kante zahvaljujući spremniku vode koji je ugrađen u ručku. Jednostavno ga napunite vodom i željenim sredstvom za čišćenje, a zatim pritisnite polugu!

Tehnologija mikrovlakana koju je razvila Vileda, osigurava da nema potrebe za istiskivanjem viška vode s mopa jer mlaznica za raspršivanje ispušta upravo pravu količinu tekućine za vaše podove. XXL PowerZone na pravokutnom sloju napravljen je od mikrofibre koji sa vašeg poda uzima tvrdokornu prljavštinu i druge čestice prljavštine.

Poklopac 1-2-SprayMax sastoji se od bijelih mikrofibre i crvenih vlakana. Bijela mikrovlakana navlake za mop, visokog su učinka, te temeljito čiste i uklanjaju čak i masnu nečistoću. Crvena energetska vlakna skupljaju čestice kose, mrvica i prljavštine.

Njegova glava za čišćenje okreće se za 180 stupnjeva, što znači da pruža dvostruko prekrivanje i dulje čišćenje bez zaustavljanja.

S odgovarajućom razinom vlage u svakom trenutku, mop nije previše vlažan niti previše suh, ovaj svestrani sprej pogodan je za sve tvrde podove kao što su pločice i drvo. Možete ga koristiti i na osjetljivim površinama poput parketa.

Za maksimalnu udobnost navlaka se može prati na maksimalno 60 ° C. Jednostavno odložite navlaku u perilicu rublja kako biste održali higijenu i čistoću.

Sve što vam je potrebno za temeljito mokro čišćenje poda u kompletu: 1-2-Spray Max, uključujući spremnik za vodu koji se može ukloniti i navlaka od mikrovlakana. Očistite svoje podove u bilo kojem trenutku - uštedite vrijeme i energiju sada!

a brand of FREUDENBERG