Total Reflect navlaka za glačanje


Ova navlaka koja 100% odbija toplinu podnosi intenzivnu toplinu i paru. Zahvaljujući svojim univerzalnim dimenzijama - 120-130 cm duljine i 38-45 cm širine - naše navlake prikladne su za većinu standardnih dasaka za glačanje. Otkrijte brzo i jednostavno glačanje odjeće.

  •  

Zanimljivosti proizvoda


1. Metalizirana površina

Gornji sloj navlake izrađen je od materijala koji privlači toplinu. Rezultat? Ovaj sloj lako podnosi toplinu glačala i sprečava prodiranje kondenzacije u navlaku što omogućuje lakše i brže glačanje.

2. Odgovara bilo kojoj veličini dasaka

Ova pamučna navlaka pogodna je za sve daske dimenzija između 120 cm i 130 cm duljine i između 30 i 45 cm širine, što je čini univerzalnom.

3. Dvoslojna struktura

Ova izuzetno mekana navlaka za glačanje izrađena je od dva glavna tekstilna sloja: pjene visoke gustoće i debelog aluminija. Gornji sloj sastoji se od pamuka.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naše navlake za glačanje imaju različite funkcije i kvalitete. Vileda Total Reflect Plus navlaka ima metaliziranu površinu koja privlači toplinu, kako bi se osiguralo brže glačanje i bolji rezultat. Ova dvoslojna navlaka je srebrne boje na površini i ima debelu neklizajuću podlogu koja dobro podnosi paru i toplinu. Također smanjuje kondenzaciju. Ovaj visokodjelotvorni pribor za glačanje ima univerzalne dimenzije i odgovara daskama duljine od 120 do 130 cm i širine od 38 do 45 cm. Stoga je ova navlaka prikladna za standardne Vileda daske za glačanje. Ovaj termoreflektivni model može zamijeniti vašu staru navlaku ili korisno upotpuniti vašu kolekciju kvalitetnih Vileda navlaka. Ugodna na dodir zahvaljujući debljini meke pjene i pamuka, smanjuje i nabore na vašoj odjeći. Uživajte u optimalnom zadovoljstvu glačanja svaki dan, pomoću ove navlake koja odbija toplinu.

Kako koristiti ovu navlaku na dasci za glačanje

1

Stavite navlaku

Pravilno namjestite navlaku prije nego što je pričvrstite na dasku za glačanje.
2

Prilagodite navlaku

Povucite dva užeta između držača za glačalo i daske, kako biste je pravilno zategli oko daske.
3

Pričvrstite navlaku.

Koristite malu crvenu kopču kako biste pravilno fiksirali uže i pričvrstili navlaku oko daske.

Često postavljena pitanja

Ova navlaka koja odbija toplinu omogućuje glačanje velike količine odjeće: glačajte bez nabora košulje kao i osjetljivu odjeću.
Ovaj proizvod ima dugu užad za pričvršćivanje navlake oko daske za glačanje. Nema elastičnog ruba.
Ova navlaka dolazi u srebrno sivom uzorku s plavim i bijelim Vileda leptirima.
If you still have questions about our heat-reflective ironing board covers that have not been answered here, you can simply contact us via our online contact form . Our customer support team will be happy to help.

Značajke proizvoda

a brand of FREUDENBERG