Jednokratne rukavice Natural Latex 10


Naše Vileda Natural Latex 10 gumene rukavice bez pudera nježne su rukavice za jednokratnu upotrebu koje jamče optimalnu zaštitu i najbolju higijenu vaših ruku. Ove elastične višenamjenske rukavice izrađene su od 100% prirodnog lateksa i odgovaraju objema rukama kao druga koža, kako bi se pružila maksimalna taktilna osjetljivost.


Zanimljivosti proizvoda


1. Višenamjenska upotreba

Natural Latex 10 gumene rukavice bez pudera idealne su za sve vrste svakodnevnih poslova. Bez obzira na to radi li se o bojanju kose, čišćenju kuhinje ili wc-a ili laganom vrtlarskom poslu - izdržljive, vodootporne rukavice pogodne su za sve to.

2. Nošenje na obje ruke

Ove rukavice za jednokratnu upotrebu, otporne na trganje, odgovaraju i lijevoj i desnoj ruci, te ih lako i brzo možete ponovno navući i skinuti.

3. Bez pudera

Vileda Natural Latex 10 ne sadrže puder, pa su samim tim i ekstra nježne. Kod rukavica s puderom postoji veći rizik od alergija, jer pruža nekompatibilnost lateksa. Naše rukavice bez pudera također sprječavaju da se ruke znoje, čak i ako se nose dulje vrijeme.

VIŠE INFORMACIJA o Vileda Natural Latex 10 gumenim rukavicama bez pudera

VIŠE INFORMACIJA o Vileda Natural Latex 10 gumenim rukavicama bez pudera

Vileda Natural Latex 10 rukavice za jednokratnu upotrebu izrađene su od 100% prirodnog lateksa, što ih čini vrlo izdržljivim i elastičnim. Ove višenamjenske rukavice korisne su u mnogo različitih situacija u vašem svakodnevnom životu i jamče optimalnu zaštitu i higijenu. Naše lateks rukavice bez pudera idealne su za čišćenje kuhinja i kupaonica, jer ne dozvoljavaju prodiranje standardnih kemikalija za čišćenje, gelova i krema. Prikladne su i za bojanje kose, jer štite vaše ruke od boje. Zahvaljujući otpornosti na trganje, Vileda Natural Latex 10 mogu se koristiti i za lagane vrtlarske radove. Kako biste osigurali udobno i zadovoljavajuće pristajanje, Natural Latex 10 gumene rukavice lako se i brzo navlače i skidaju bez lijepljenja za vaše ruke. Također, došao je kraj dosadnom problemu otkrivanja koja rukavica ide na koju ruku, jer se naše gumene rukavice mogu naizmjenično koristiti na obje ruke.Naše bijele rukavice za jednokratnu upotrebu bez pudera ne pružaju samo izvrsnu pokretljivost i taktilnu osjetljivost. Također sprječavaju pretjerano znojenje ruku, što može biti ogroman problem s rukavicama od lateksa, jer bi to moglo utjecati na spretnost.Mekane gumene rukavice bez pudera, koje je izradio naš visokokvalitetni brend Vileda, hipoalergijske su i nježne prema vašoj koži. Rukavice od lateksa s puderom kod alergičara mogu izazvati kožne alergije i iritacije, jer se visoka koncentracija proteina iz lateksa sakuplja na puderu i može iritirati vašu kožu. Tome je konačno došao kraj s našim NaturalLatex rukavicama bez pudera.Uvjerite se u Vileda Natural Latex 10 gumene rukavice bez pudera i neka postanu vaš novi favorit za sve vrste kućanskih aktivnosti.

LAKO RUKOVANJE

1

Lako rukovanje

Naše rukavice od lateksa brzo se i lako navlače i skidaju čak i mokrim rukama. Osim toga, prikladne su za obje ruke.
2

Višenamjenska upotreba

Ove nježne rukavice od prirodne gume su vodootporne i hipoalergene. To ih čini osnovnim priborom za čišćenje, koje ne bi trebalo nedostajati ni u jednom kućanstvu.
3

Kao druga koža

Natural Latex 10 gumene rukavice bez pudera izdržljive su višenamjenske rukavice koje pružaju maksimalnu taktilnu osjetljivost. Zbog elastičnog sintetičkog materijala, one također jamče izvrsno manevriranje.

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

MultiLatex rukavice za jednokratnu upotrebu dolaze u različitim veličinama. Dostupne su u malim / srednjim i srednjim / velikim veličinama, kako bi se osiguralo da savršeno pristaju. Gumenim rukavicama u jednoj veličini smanjuje se taktilna osjetljivost zbog nepotrebnog praznog prostora na vrhovima rukavica.
Naše gumene rukavice bez pudera jamče optimalnu zaštitu i higijenu za kućanske poslove, ali nažalost nisu sterilne.
Da, naravno. Naše rukavice od lateksa pogodne su za pranje posuđa, jer nisu samo vodootporne, već su i otporne na alkalije i ne propuštaju nikakve gelove ili kreme da prodiru u materijal.

Pojedinosti o proizvodu

Sastav


100% lateks

a brand of FREUDENBERG