Total Reflect Plus - velika daska za glačanje koja odbija paru i toplinu


Vileda Total Reflect Plus s navlakom koja odbija paru i toplinu, te povećava zadovoljstvo glačanja. Usporedite je s drugim daskama za glačanje i uvjerite se zašto je ova daska bolja za vaše potrebe glačanja.

Zanimljivosti proizvoda


Navlaka koja odbija paru i toplinu

Povećajte zadovoljstvo glačanja! Reflektirajuća značajka glačanja ove daske omogućuje vam glačanje odjeće s obje strane odjednom, jer inovativni integrirani metalizirani sloj održava toplinu i sprječava kondenzaciju pare.

DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Inovativna Total Reflect Plus daska za glačanje s navlakom koja odbija toplinu, čini vaše iskustvo peglanja bržim i lakšim. Njene značajke odbijanja topline i bez kapanja djeluju sa svim glačalima, poput parnih glačala i parnih postaja. Pogledajte razliku u vremenu koje možete uštedjeti nastavljajući s kućanskim poslovima zahvaljujući novoj navlaci koja odbija toplinu i paru.Vileda Total Reflect Plus s navlakom koja odbija paru i toplinu povećava udobnost glačanja. Usporedite je s drugim daskama za glačanje i uvjerite se zašto je ova daska bolja za vaše potrebe glačanja. Reflektirajuća značajka glačanja ove daske omogućuje vam glačanje odjeće s obje strane odjednom, jer inovativni integrirani metalizirani sloj odbija toplinu i ne propušta paru - ovo sprečava kapanje i kondenzaciju na podu. Daska za glačanje može se koristiti s bilo kojom tkaninom i bilo kojom parnom postajom ili standardnim parnim glačalom. Njena pogodna veličina i široka površina za glačanje pruža vam puno prostora za male, srednje i velike odjevne predmete i riješit ćete se svih nabora na odjeći. Zbog sklopivih nogu, daska se može sklopiti ravno (mala visina, kad je sklopljena, za spremanje), unatoč širini i visini, tako da se lako uklapa u ormar. Težina od samo 6,7 kg omogućuje i lak transport. Ovo Vileda Total Reflect Plus dasku pretvara u idealnu dasku za glačanje. Sve predmete na zalihama koje naručite, odmah ćemo vam isporučiti i spremni su za upotrebu neposredno nakon isporuke, bez potrebe za bilo kakvim posebnim priborom za glačanje ili drugim proizvodima, osim bilo koje vrste glačala (čak i parnih). Odaberite našu Vileda Total Reflect Plus dasku za glačanje i sigurni smo da ćete biti zadovoljni lakšim glačanjem i svim njenim korisnim značajkama poput velike površine za glačanje koja nudi dodatno zadovoljsvto i pogodnost za sve rublje (ostale prednosti uključuju: veličinu držača za parne postaje, sigurnosni sustav za zaštitu od slučajnog zatvaranja daske, itd.). Ova daska za glačanje idealna je za sve vaše potrebe glačanja: riješite se svih nabora, glačajte ekstra debele tkanine s odbijanjem topline i pare, lako izglačajte dijelove koji se teško glačaju poput rukava i ovratnika i izglačajte velike komade poput plahti. Učinite svoje iskustvo glačanja boljim nego ikad prije, s ovom novom i inovativnom daskom za glačanje!

ZNAČAJKE PROIZVODA

a brand of FREUDENBERG