King sušilo za rublje


Vileda King sušilo za odjeću dolazi s vrlo sigurnim i postojanim dizajnom od aluminija i čelika. Ovo sušilo s maksimalnim prostorom za sušenje od 20 metara, neprocjenjiva je pomoć u vašim svakodnevnim poslovima s odjećom. Iskoristite njegovu sklopivu konstrukciju i doživite vrhunsko sušenje odjeće.

Zanimljivosti proizvoda


1. XXL žice

Ovo sušilo ima XXL žice koje ostavljaju manje tragova na odjeći.

2. Jak i izdržljiv materijal

S okvirom od čelika, sušilo s krilima jedan je od najpouzdanijih i najizdržljivijih sušila. Čelične noge stalka pružit će vam visoku stabilnost i čvrstoću.

3. Sklopiva krila

Otvorite dva bočna krila kad vam treba više prostora za sušenje odjeće i ostalog rublja i jednostavno ih ponovno preklopite kad trebate manje prostora.

VIŠE INFORMACIJA o King sušilu s krilima

VIŠE INFORMACIJA o King sušilu s krilima

Zahvaljujući XXL žicama, Vileda King sušilo pomaže vam u smanjivanju nabora na odjeći tijekom sušenja, skraćujući kasnije vrijeme glačanja. Prostor i pokretljivost dvije su najvažnije osobine kada je riječ o sušilima i sušenju odjeće. Nakon pranja odjeće, obično želite pronaći brz i učinkovit način sušenja odjeće, bez razmišljanja o prostoru ili pomicanju glomaznog sušila.Srećom Vileda King sušilo s krilima savršeno je rješenje za ove probleme. Ovo sušilo s krilima dolazi s dva sklopiva krila koja mogu dodati ukupno 20 metara korisnog prostora za sušenje!Uz to, uvijek imate potpunu kontrolu pokretljivosti nad ovim prenosivim uređajem za sušenje. Opremljen je kotačima na dnu, koji omogućuju lako premještanje i pomicanje, čak i ako je sušilo potpuno opterećeno odjećom. Ovisno o vašim potrebama za prostorom, možete ga slobodno (ponovno) smjestiti u kupaonicu, kuhinju, ostavu ili ako je lijepo vrijeme, čak i na balkon. Stoji sigurno i čvrsto na bilo kojem stabilnom podu poput laminata ili pločica, zahvaljujući nogama stalka koje osiguravaju visoku stabilnost i izbjegavaju slučajno zatvaranje. Vileda King sušilo pogodno je za bilo koju odjeću poput košulja, hlača, sportske odjeće, radne i kućne odjeće.

VILEDA KING SUŠILO S KRILIMA

1

XXL žice smanjuju nabore

Zahvaljujući ojačanim velikim aluminijskim šipkama, sušilo će nježno držati vašu odjeću.
2

Dodatne vješalice za malu odjeću

King sušilo s krilima uključuje držače za manje komade odjeće, poput čarapa.
3

Potpuna pokretljivost i prijenos

King sušilo lako pomičite s dva kotača, čak i kada je potpuno opterećeno.

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

King sušilo s krilima može trajati više godina ako se njime postupa pažljivo. Uvijek ga čuvajte na suhom mjestu i daleko od direktne sunčeve svjetlosti nakon upotrebe.
Ovo sušilo s krilima ima dimenzije 174 x 57 x 112 cm.
Sa svim komponentama, ovo sušilo teži oko 2,8 kg.
Da, za potpuno zadovoljstvo kupca, ovaj proizvod dolazi s trogodišnjim jamstvom - samo uz pravilnu upotrebu proizvoda.
a brand of FREUDENBERG