Express - radijatorsko sušilo za rublje koje štedi prostor


Express radijatorsko sušilo savršeno je rješenje za male količine rublja koje treba brzo osušiti. Ojačane smolaste kuke čine čvrsto i pouzdano sušilo za odjeću, kuhinjske ručnike ili druge predmete.

Zanimljivosti proizvoda


1. Podesive kuke

Možete prilagoditi kuke kako bi odgovarale različitim veličinama potpore. To vam omogućuje fleksibilnost i udobnost, jer možete personalizirati potpuno novo radijatorsko sušilo.

2. Jaka i tvrda smola

Smolaste kuke radijatorskog sušila jamče vrlo snažnu potporu za vaše rublje. To ga čini posebno izdržljivim.

3. Sklopivi dizajn

Nakon što osušite rublje, jednostavno sklopite sušilo kako biste ga lako odložili iza police ili ormara. Ovaj proizvod štedi prostor i može se koristiti u malim kućanstvima.

VIŠE INFORMACIJA o Vileda Express - radijatorskom sušilu

VIŠE INFORMACIJA o Vileda Express - radijatorskom sušilu

Vileda Express radijatorsko sušilo idealan je dodatak u vašem domu za male među ture sušenja rublja. Podesivo unutarnje sušilo nudi3 metra korisnog prostora za sušenje i lako sepostavlja na radijator zbog fleksibilnog i sklopivog dizajna zglobova. Za razliku od drugih sušila, ima veliku pokretljivost i fleksibilnost zahvaljujući podesivim kukama koje odgovaraju svim vrstama radijatora ili sličnim predmetima. Kao intuitivno proširenje vaših unutarnjih grijala, stvara prostor za ručnike i manju odjeću, koja se može brzo zagrijati i osušiti. Kao učinkovito višeslojno sušilo, radijatorsko sušilo uklapa se uz vaš namještaj bez narušavanja vašeg dekora. Njegove prečke omogućujusuptilno i čvrsto sušilo. Zbog sklopivog dizajna posebno je korisno za manje domove, poput malog stana ili kamp-kućice. Naravno, pogodno je i za veće prostore poput kupaonice ili kuhinje.

Kako koristiti - Vileda Express radijatorsko sušilo

1

Rasklopite sušilo

Jednostavno rasklopite sušilo širenjem fleksibilnih smolastih kuka.
2

Podesite udaljenost

Mijenjajte udaljenost kuka do prečke sušila dok ga ne podesite prema dimenzijama radijatora.
3

Sklopite kuke

Pritisnite kuke na radijator dok se sušilo ne postavi i stegne čvrsto. Sada možete objesiti rublje na sušilo.

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

Na radijatorskom sušilu možete sušiti ručnike, krpe ili male komade odjeće poput čarapa i donjeg rublja. Nemojte stavljati velike predmete poput posteljine ili zavjesa.
Da, konstrukcija i upotreba ovog radijatorskog sušila vrlo su jednostavne. Jednostavno rasklopite produljive kuke i zakačite ih na radijator.
Dimenzije ovog sušila su 41 cm × 28,5 cm.
Radijatorsko sušilo teži oko 422 g.
Ovo sušilo nudi 3 metra korisnog prostora za sušenje, što je dovoljno za jednu malu turu rublja i čini radijatorsko sušilo savršenim izborom za sušenje malih tura rublja.
a brand of FREUDENBERG