Comfort Plus - pjenasta navlaka za dasku za glačanje


Unesite veću udobnost u svoje svakodnevne poslove glačanja s Vileda Comfort Plus pjenastom navlakom za dasku za glačanje. Ova ergonomski dizajnirana navlaka za dasku za glačanje dolazi s tri različita sloja pamuka, pjene i moltona za glatko i unčikovito glačanje.

Zanimljivosti proizvoda


1. 3-slojni sustav

Mekani pamuk, elastična pjena i glatka površina čine ovu navlaku za glačanje savršenim i ugodnim dodatakom vašoj kućanskoj opremi.

2. Pojačana stabilnost

Površinski sloj čini pjenastu navlaku za dasku za glačanje otpornijom i trajnijom od uobičajenih navlaka.

3. Univerzalna veličina

Zbog univerzalne veličine, ova navlaka odgovara svim daskama za glačanje dimenzija 110 cm - 130 cm duljine i 30 cm - 45 cm širine.

Zahvaljujući novoj, vrhunskoj Vileda Comfort Plus pjenastoj navlaci za dasku za glačanje, glačanje rublja poput posteljine ili zavjesa postaje brz i ugodan zadatak. 
Podstavljena je pamukom, pjenom i moltonom, što čini višeslojnu i organsku zaštitu. Ergonomski umetak olakšava glačanje zahvaljujući mekom i glatkom dodiru s tkaninom, dok univerzalna navlaka odgovara većini dasaka širine od 30 cm do 45 cm. Zajedno, ovo pruža idealno iskustvo glačanja bez gužvanja dok glačate odjeću. Ispod glatke pamučne površine nalazi se sloj ergonomske pjene koji ublažava svaki dodir s tkaninom kako bi se omogućila nesmetana i temeljita zaštita na svim daskama za glačanje. Navlaku možete ostaviti na dasci i odložiti oba predmeta zajedno za jednostavno spremanje, kako bi se uklopila unutar bilo kojeg ormara bez zatrpavanja ostalog namještaja. 

KAKO KORISTITI VILEDA COMFORT PLUS NAVLAKU

1

Otvorite omot

Odmotajte pjenastu navlaku za dasku za glačanje i u potpunosti je raširite po dasci.
2

Pričvrstite navlaku.

Pažljivo navucite navlaku između držača glačala i površine za glačanje.
3

Podesite uzice i kopču

Čvrsto povucite uzice dok navlaku ne prilagodite veličini daske. Zatim je pričvrstite kopčom za pričvršćivanje.

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

Dimenzije pjenaste navlake za dasku za glačanje su 130 cm x 40 cm x 0,5 cm.
Vileda Express Comfort Plus dostupna je u plavoj boji.
Glačanje na paru neće oštetiti navlaku ili dasku, čak ni ako se često koristi. Samo pripazite da navlaku uvijek izravnate na dasci kako se ne bi stvorili nabori.
a brand of FREUDENBERG