UltraMax navlaka


Kako biste zamijenili glavu mopa UltraMax, jednostavno kupite našu navlaku za mop kako biste obnovili svoj Vileda pribor za čišćenje. Pretvorite svoje stare proizvode za čišćenje u nove pomoću novih vlakana!

Zanimljivosti proizvoda


1.

Navlaka od 80% mikrovlakana

Kako bi se zajamčilo dubinsko čišćenje, periva navlaka mopa izrađena je od 80% mikrovlakana, 8% poliestera, 7% poliamida, 3% termoplastičnog polimera i 2% polipropilena. Ova mješavina tkanina visoko je funkcionalna i temeljito čisti tvrdokornu prljavštinu.
 

2.

Skupljanje prljavštine

PowerZone dio navlake dizajniran je za skupljanje prljavštine i drugih čestica, kako bi vaše pločice bile blistave. Ova kombinacija tkanina i visokodjelotvornih materijala jamče sjajne površine i čiste podove.
 

3.

Sposobnost upijanja vode

Navlaka ima visoku sposobnost upijanja vode. Zbog svoje snage mikrovlakana može lako upiti velike količine vode i druge tekućine, a vaši podovi bit će suhi i blistavi. Jednostavno cijedite mop dok ne postignete željenu vlažnost navlake.
 

VIŠE INFORMACIJA o Vileda UltraMax navlaci

VIŠE INFORMACIJA o Vileda UltraMax navlaci

Jeste li već bezbroj puta oprali svoje stare krpe za brisanje? Počinjete primjećivati ostatke prljavštine na navlaci svog starog mopa? Možda je vrijeme za novi mop! Bacite staru krpu za ribanje i pozdravite novi mop s visokodjelotvornim vlaknima.Vileda nudi navlaku koja je savršena zamjena i prikladna je za Vileda Ultramax proizvod za čišćenje. Na primjer, navlaku možete lako pričvrstiti pomoću usavršenih gumba na vaš UltraMax.Zamijenite navlaku mopa s vremena na vrijeme, kako biste zajamčilinjene higijenske sposobnosti. Ova navlaka može se prati na temperaturi do 60 ° C. Sastoji se od 80% mikrovlakana, koji jamče brzo skupljanje čestica i prljavštine, kao i temeljito čišćenje masnoće i prašine.Ova periva navlaka pogodna je za sve tvrde podove poput pvc podova, linoleuma, laminata, parketa ili podova od tvrdog drva. Za najbolje performanse čišćenja, kombinirajte ovu navlaku s proizvodom koji funkcionira s kantom i cjedilom, ili sa sustavom za čišćenje koji ne treba kantu za mop.

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

Navlaka mopa od mikrovlakana pogodna je za naš UltraMax proizvod za čišćenje s kantom i cjedilom. Lako možete pričvrstiti novu navlaku.
Kako biste je pričvrstili, otvorite gumbe na starom mopu i skinite staru navlaku. Pričvrstite novu navlaku pomoću istih gumba.
Naši pribori za čišćenje dizajnirani su kao jedinstveni proizvodi, s različitim značajkama i prednostima. Pričvrsne glave mopa također se razlikuju po obliku i veličini, kako bi odgovarale svakom proizvodu za čišćenje i stoga nisu međusobno zamjenjive.
Općenito, naše perive navlake su dugotrajne ako ih peremo i pravilno koristimo. Međutim, navlake ne traju vječno. Preporučujemo pranje i korištenje stare navlake dok ne prestane ispunjavati vaše osobne zahtjeve za čistoćom. Ako na proizvodu otkrijete ostatke prljavštine ili tamnije mrlje, koje ne možete isprati ili iscijediti, preporučujemo vam da nabavite novu navlaku.
a brand of FREUDENBERG