UltraMax Set Box - teleskopski mop i kanta


Vileda Ultramax set savršen je izbor za vaše svakodnevno čišćenje poda, a sastoji se od teleskopskog mopa i kante. Zahvaljujući navlaci 2in1 koja sadrži Vileda mikrovlakna, čišćenje prljavštine ili mrlja na podovima postaje brz zadatak.

Zanimljivosti proizvoda


1. 2in1 navlaka

Inovativna Vileda 2u1 navlaka od mikrovlakana koja je uključena u set s teleskopskim mopom i kantom uklanja masne mrlje, prašinu i tragove sa svih vaših podova.
 

2. Uključuje cjedilo

Asimetrično cjedilo pretvara svako novo punjenje u glatku i brzu proceduru. 

3. Fleksibilna glava

Lako doprite i očistite ispod vašeg namještaja zahvaljujući glavi mopa koja se okreće za 180°.

VIŠE INFORMACIJA o Vileda UltraMax setu

VIŠE INFORMACIJA o Vileda UltraMax setu

Ovaj Vileda UltraMax set uključuje mop i cjedilo, plus odgovarajuću kantu, pružajući vam kompletan set za čišćenje. Za razliku od uobičajenih gladilica, spužvi, metli ili drugih čistača, UltraMax set omogućuje glatko i brzo čišćenje u svim sobama. Nema potrebe za stalnim mijenjanjem opreme za različite površine. S 30% dodatnog skupljanja čestica u usporedbi s prethodnom verzijom Vileda UltraMax mopa, ovaj set mopa i kante idealan je za čišćenje svih vaših tvrdih podova, uključujući drvo i laminat. Moguće je pokupiti čak i uporne čestice poput dlaka. Nakon samo jednog brisanja vaši podovi će posve zasjati i biti kao novi.Zahvaljujući navlaci 2u1 s Vileda mikrovlaknima, možete osigurati besprijekorne performanse čišćenja s posebnim crvenim i sivim vlaknima za uklanjanje tvrdokorne prljavštine i mrlja. Čak ni ulje ili prosuti ostaci hrane nemaju šanse protiv ovog inovativnog dizajna od mikrovlakana.Praktična okretna glava od 180° omogućuje jednostavno čišćenje oko namještaja, osiguravajući fleksibilno i jednostavno iskustvo čišćenja.Uživajte u čišćoj vodi na mopu s asimetričnim cjedilom, kako biste izbjegli nepotrebno podizanje navlake i prskanje vode. Nema više problema s prelijevanjem vode i skliskim podovima.

UltraMax Mop Box

1

Praktičan dizajn

Drška i okretna glava Vileda UltraMax jamče pogodan postupak čišćenja
2

Navlaka periva u perilici rublja

Navlaka mopa može se prati u perilici rublja pri temperaturi do 60 ° C
3

Podesivi tlak čišćenja

Otkrijte našu jedinstvenu 'powerzone' teksturu, kako biste primijenili pritisak tamo gdje vam je najpotrebnije

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

Da, perivu glavu velikog mopa od mikrovlakana možete oprati u perilici rublja do 60 stupnjeva.
UltraMax mopovi od mikrovlakana dizajnirani su za tvrde podove poput laminata, pločica ili drvenih podova.
Vileda Ultramax set uključuje mop i cjedilo, teleskopsku dršku i kantu. Sav osnovni pribor za čišćenje poda objedinjen u jedinstvenom setu.
a brand of FREUDENBERG