Turbo Mop BoxTurbo Mop Box set nudi visoku funkcionalnost i udobnost spojenu u jedno.

Zanimljivosti proizvoda


1. Maksimalna udobnost

Jednostavno isperite glavu mopa u kanti punoj vode. Stavite je u kantu s cjedilom i pritisnite pedalu. Lagano držite rotirajuću dršku mopa.

2. Učinkovita vlakna

Vlakna mopa prikladna su za svaku površinu i učinkovito će očistiti kuhinjske pločice, kao i drveni pod u spavaćoj sobi.

3. Zaštita od prskanja

Za zaštitu vaše odjeće, košarica ovog mopa i kanta s pedalom imaju posebnu pregradu (štitnik od prskanja), kako biste izbjegli prskanje prilikom cijeđenja mopa od mikrovlakana.

Vileda TURBO spin mop

Vileda TURBO spin mop

Vileda Turbo Mop mop i kanta s pedalom novi je sustav čišćenja za sve podove! Njegova rotirajuća magija čini čišćenjelakim i brzim. Set ima rotirajući mop i rotirajuću kantu koja se aktivira nogom. Izvrstan je za čišćenje svih vrsta tvrdih podova, uključujući drvo i laminat. Nema potrebe da ručno rotirate i cijedite mop nakon ispiranja – automatski rotirajući sustav od 360°radi naporan posao umjesto vas!

Nema potrebe da stružete zaprljane pločice četkom ili krpom – pomoću ovog čarobnog mopai njegovog rotirajućeg svojstvamožete jednostavno obrisati podove bez poteškoća i puno ugodnije. Učinite svoj dom čistijim u trenu pomoću Vileda Turbo mopa i kante s pedalom.

Usporedite naše mopove s ostalim mopovima za čišćenje i bit ćete ugodno iznenađeni svime što nude. Naše izdržljive kante s cjedilima izvrsne su za sve čistače i čine ovu kombinaciju neophodnom. Otkrijte prednosti ugodnog čišćenja odmah!

GLAVNE PREDNOSTI

1

Jednostavno rukovanje

Izuzetno velika ergonomska ručka omogućuje jednostavno prenošenje. S integriranom drškom za mop. Prednji lijevak olakšava izlijevanje vode iz kante.

2

Prilagodite vlažnost

Jednostavno podesite vlažnost mopa za specifičnu površinu, pritišćući pedalu češće.

3

Periva glava mopa

Skinite glavu mopa i jednostavno je stavite u perilicu na do 60 ° C. To vam omogućuje uštedu novca, izbjegavanje stvaranja otpada i zaštitu okoliša.

ZNAČAJKE PROIZVODA

a brand of FREUDENBERG