Super Močo 3-Action XL rese s drškom


Vileda Super Močo 3-Action XL uključuje tri središnja vlakna u različitim bojama s visoko upijajućim svojstvima čišćenja: crveni čistač bez ogrebotnina za tvrdokornu prljavštinu, plava zona od mikrovlakana za uklanjanje masnih ostataka i 3D crvene točkice za dodatno skupljanje kose i čestica.

Zanimljivosti proizvoda


1. Trostruka snaga za lako brisanje

S našom jedinstvenom i perivom glavom mopa, nećete imati poteškoća pri dopiranju do skrivenih kutova. Vileda Super Močo 3-Action XL s lakoćom dopire do prašnjavih zakutaka i kutova.

2. Duga ručka

130 cm

3. Oblik limuna za fleksibilan pristup

Pomoću velike površine mopa od mikrovlakana, koja ima oblik spužve, doprijet ćete i do najmanjih kutova.

VIŠE INFORMACIJA o Vileda Super Močo 3-Action XL

VIŠE INFORMACIJA o Vileda Super Močo 3-Action XL

Super Močo 3-Action XL savršen je izbor pribora br. 1 za višestruko čišćenje u vašem domu.Zahvaljujući inovativnom konceptu višestrukih sredstava za čišćenje unutar ovog jednog proizvoda, dani dosadnog mijenjanja opreme završeni su. Za razliku od ostalih mopova, SuperMocio 3Action veliki mop od mikrovlakana pruža novu razinu udobnosti u vašem dnevnom čišćenju poda. Njegova teleskopska konstrukcija od plastike i aluminija omogućuje pouzdano rukovanje mopom od mikrovlakana, koji brisanje pretvara u lak posao.Za razliku od ostalih mopova, higijenski i upijajući Vileda materijal od mikrovlakana skupit će bilo koju količinu prljavštine i očistiti vaše podove u roku od nekoliko sekundi. Pomoću ViledaSuper Močo 3-Action XL dobijate sve osnovne funkcije čišćenja poda u jednom paketu. Bilo da se radi o prašini, dlakama, tekućini, mrvicama ili blatu: korištenjem tro-zonske vrste velikog mopa od mikrovlakana uklanjaju se sve vrste prljavštine jednim potezom.Kombinirajte ovaj proizvod s novim i poboljšanim Vileda SuperMocio Bucket proizvodom s uvijajućim cjedilom. Ovaj je model unaprjeđenje u odnosu na prethodni Vileda SuperMocio 3Action veliki mop od mirkovlakana, zbog veće površine koja dodaje +25% kontakta s podom i osigurava još temeljitiji i brži proces čišćenja.

GLAVNE PREDNOSTI

1

Zona mikrovlakana

Perivi dio velikog mopa od mikrovlakana može obrisati i najtvrdokornije tragove prljavštine.
2

Sada XL za 25% dodatnog kontakta s podom

Povećana površina velikog mopa od mikrovlakana čini postupak čišćenja još učinkovitijim
3

Perivo u perilici do 60 stupnjeva

Perivu glavu velikog mopa možete lako oprati u perilici rublja bez gubitka učinkovitosti.

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

Super Močo 3-Action XL idealan je za čišćenje pločica i vinilnih podova. Za drvene / laminatne podove osigurajte da se sav višak vode ocijedi s mopa.
Da, perivu glavu velikog mopa od mikrovlakana možete oprati u perilici rublja do 60 stupnjeva.
Da, 3D crvene točkice velikog mopa skupljaju dlake kućnih ljubimaca, kao i sve ostale uobičajene čestice i prljavštinu.
Postavite veliki mop od mikrovlakana pored nogu i pažljivo stavite stopalo na crvenu plastičnu glavu. Zatim rukama povucite ručku prema gore. Budite oprezni i pazite da ručka bude okrenuta od vas i svih drugih predmeta koji bi se mogli naći na putu.
a brand of FREUDENBERG