ActiveMax Mop - vrhunski plosnati mop s mikrovlaknima


Vileda ActiveMax Mop je visokokvalitetni plosnati mop s mikrovlaknima koji je dizajniran za čišćenje drvenih podova i ostalih osjetljivih površina. Njegova petljasta vlakna skupljaju prljavštinu i prašinu, te uspješno čisti sve tragove na podu.

Zanimljivosti proizvoda


1. Sposobnost upijanja vode

Vileda tehnologija mikrovlakana uključena je u ovaj pribor za čišćenje. Plosnati mop uglavnom se sastoji od bijelih mikrovlakana (80%). Pamuk je također uključen u mješavinu tkanina, kako bi se zajamčilo učinkovito skupljanje prljavštine i prašine i brz postupak sušenja.

2.

Teleskopska drška

Kako bi zajamčila sigurne i učinkovite performanse čišćenja, ovaj čistač veličine 130cm, prilagođava se vašim potrebama.

3. Okomito čišćenje

Konstrukcija plosnatog mopa s mikrovlaknima dizajnirana je kako bi se uklopila u okomita područja. Trapezoidni oblik ovog mopa za drvene podove poslužit će pri čišćenju stubišta.

VIŠE INFORMACIJA o Vileda ActiveMax Mop

VIŠE INFORMACIJA o Vileda ActiveMax Mop

Čistite brzo i lako pomoću Vileda ActiveMax Mop! Plosnati mop s mikrovlaknima je proizvod za čišćenje koji će vam pomoći u postizanju sjajnih podova u tren oka. Kako biste obrisali drvene ili druge tvrde podove, poput podnih pločica, laminata, pvc poda, parketa i drvenog poda, koristite mop za čišćenje s mikrovlaknima! Mokri jastučić od mikrovlakana klizit će po vašim podovima, očistiti tvrdokornu prljavštinu i ostavitiblistavost bez pruga. Zajamčeno je dubinsko čišćenje. Ovaj proizvod ima veliku moćupijanja vode i na vašim pločicama neće ostaviti kapljice ili ostatke vode.Jastučić ima oblik trapezoida i stoga je savršeno dizajniran za čišćenje kutova. Kombinacija mikrovlakana i pamučne tkanine harmonična je fuzija čvrstih tkanina i mekih materijala. Zbog toga se plosnati mop s mikrovlaknima može koristiti na osjetljivim podovima bez izazivanja oštećenja. Vaša leđa cijenit će teleskopsku ručku mopa, koja se može rastegnuti prema vašoj visini. Nema više savijanja kako biste dosegli teško dostupna mjesta! Odvajanje jastučića mopa od ručke može se postići tako što stanete na okidač u podnožju ovog pribora za čišćenje. Tako ćete preklopiti ravninu nosača i omogućiti da jastučić od mikrovlakana sklizne.Mop za drvene podove klasični je plosnati mop, možeteprilagodili njegovu vlažnost u skladu s vašim potrebama.

NOVI UNAPRIJEĐENI DIZAJN

1

Čisti kutovi

Plosnati mop s mikrovlaknima ima trapezoidni oblik i lako se uklapa u kutove. Dosezanje nepristupačnih područja u vašem domu postaje mnogo lakše uz mop koji se savršeno uklapa u čišćenje kutova.
2

Petljasta vlakna

Mop za drvene podove može ukloniti tvrdokornu prljavštinu i druge tragove na vašem podu uz pomoć njegovih sivih, petljastih vlakana. Ova vlakna dizajnirana su tako da poboljšaju sposobnost mopa za prikupljanje sitne prašine
3

Sjaj bez pruga

Harmonična kombinacija mikrovlakana i pamuka jamči iskustvo brisanja bez pruga i ostavlja podove blistavim

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

Da, ActiveMax Mop kompatibilan je s nekim Vileda kantama.
Stavite plosnati mop na tlo ispred sebe i pažljivo zakoračite na crveni mehanizam za okidanje kako biste preklopili ravninu nosača. Zatim skinite jastučić od mikrovlakana kako biste ga ubacili u sljedeću turu rublja.
a brand of FREUDENBERG