Lopatica za smeće i četka Premium 2in1


Lopatica za smeće i četka Premium 2in1 osnovni je set četke i lopatice za smeće za brzo i jednostavno čišćenje poda. To je idealna četka za čišćenje prašine i sličnih zrnatih čestica prljavštine. Pojednostavite svakodnevne poslove čišćenja ovim praktičnim i učinkovitim setom.

Zanimljivosti proizvoda


1. Uključuje četku i lopaticu za smeće

Ovaj je proizvod kompletan set koji uključuje i lopaticu za smeće i četku za brzo i jednostavno čišćenje. Proizvodi djeluju zajedno i najbolje ih je tako i koristiti.

2. 2in1 čistač od vlakana

Ultra tanka crna vlakna sakupljaju čak i najsitniju prašinu, dok tvrda crvena vlakna dopiru do krutih ili kosih kutova i precizno ih čiste.

3. Ergonomska kratka drška

Za razliku od drugih metli i četki s glomaznim drškama, ergonomska kratka drška Vileda seta pruža vrlo ugodno kretanje tijekom čišćenja.

VIŠE INFORMACIJA o Vileda Premium 2in1 setu s četkom

VIŠE INFORMACIJA o Vileda Premium 2in1 setu s četkom

Kako bi čišćenje poda učinili što lakšim i praktičnijim, razvili smo Vileda Premium 2in1 set za ugodno i učinkovito čišćenje. Inovativni 2u1 sustav oprema meke čekinje ultra tankim crnim vlaknima za uklanjanje najsitnijih čestica prašine i ljepljivim crvenim vlaknima za čišćenje uskih prostora i kutova.Ovesitne čekinje imaju svestranu korisnost i mogu se koristiti na mnogim različitim površinama. Upotrijebite četku na metalu, drvetu, pločicama ili laminatu i drugim materijalima kako bi bili blistavi i sjajni nakon samo nekoliko poteza.Radi vaše udobnosti, Vileda set uključuje ergonomski dizajn drške za jednostavno rukovanje i intuitivan sustav prikvačanja, što vam omogućuje glatko umetanje četke u lopaticu za smećeza kompaktnu i praktičnu pohranu.

UČINKOVITO RUKOVANJE METLICOM ZA SMEĆE

1

Prikvačite i kombinirajte

Koristite prikladan sustav prikvačanja četke i lopatice za lako spremanje.
2

Praktično čišćenje kutova

Dosegnite uske prostore i kutove pomoću učinkovitih vanjskih crvenih vlakana glave četke.
3

Dugotrajne čekinje

Otporne čekinje za čišćenje 2in1 neće se saviti niti postati krhke čak i nakon dugotrajne upotrebe, što jamči veliku dugotrajnost.

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

Vileda Premium 2in1 set može se koristiti na bilo kojem materijalu koji treba očistiti poput pločica, drva, laminata ili aluminija. Pazite samo da ne čistite vlažne, oštre ili vruće površine, kako bi čekinje ostale čiste i neoštećene.
Vanjske površine poput asfalta ili pločnika možete čistiti pomoću naših lopatica za smeće i četki. Međutim, ako ih stalno čistite ručnom četkom, čekinje se nakon nekog vremena mogu oštetiti. Za dugotrajno čišćenje vanjskih površina, bolje je koristiti veliku metlu nego četku s lopaticom.
Iako se četka Premium 2in1 seta može koristiti kao privremena metlica za prašinu ili polirer za vaš dekor i namještaj, njene čekinje previše su grube za dugotrajno brisanje prašine i s vremenom mogu oštetiti osjetljive predmete. Za ovu upotrebu preporučujemo pribor s finijim čekinjama poput četke od kozijih dlaka.
a brand of FREUDENBERG