Sobna metla 2u1 DuActiva s teleskopskom drškom


Kombinacijom svojih specijalnih četki i pjenastog dijela bez prašine, Vileda Duactiva metla protiv prašine sakuplja sve vrste prašine, prljavštine, dlaka i čestica, čak i na neravnim površinama bez podizanja prašine.

Zanimljivosti proizvoda


1. 2u1 Metenje

Duactiva metla protiv prašine kombinira mekani sloj pjene s čvrstim, sintetičkim čekinjama, kako bi sakupila svu prljavštinu jednim metenjem za zadovoljavajući, temeljit rezultat čišćenja.

2. Teleskopska ručka

Zahvaljujući priloženoj teleskopskoj ručki, naša metla protiv prašine pametan je pribor za čišćenje za ljude svih visina. Prilagodite duljinu teleskopske metle u rasponu od 75 - 130 cm za jednostavno i individualno rukovanje.

3. Nema podizanja prašine

Kao i njene čekinje, Vileda Duactiva metla ima pjenastu traku koja ne samo da skuplja prašinu na glatkim površinama, već stvara i barijeru koja onemogućuje širenje prašine.

VIŠE INFORMACIJA o Duactiva metli protiv prašine

VIŠE INFORMACIJA o Duactiva metli protiv prašine

Želite li temeljito obrisati prašinu u vašem domu, umjesto da je samo širite okolo? Pjenasti dio metle protiv prašine napravljen je za efikasno prikupljanje čak i najsitnije prašine.Svojim pametnim dizajnom, Vileda metla protiv prašine kombinira dvije funkcije u jednoj metli, kako bi osigurala optimalni rezultat čišćenja jednim metenjem. Strana s čekinjama skuplja prljavštinu, veće čestice i dlake, bilo vaše ili kućnih ljubimaca, na ravnim ili neravnim površinama. Strana s pjenom sakuplja sitnu prašinu i sprečavapodizanje prašine na ravnim površinama. To jamči učinkovito metenje PVC podova, drvenih podova i pločica, jer koristi cijelu površinu obostrano.Kako bismo osigurali da su i najmanji kutovi i uski prostori čisti, unaprijedili smo dizajn Duactiva metle. Ojačane čekinje, koje su sada zakošene na vrhu zajedno s tankom glavom metle i produljivom, teleskopskom ručkom, omogućuju vam da dosegnete male kutove, iza ormarića i ispod sofa.Alergičari trebaju održavati svoje spavaće sobe čistim i bez prašine. Vileda Duactiva metla protiv prašine uklanja svu sitnu prašinu s poda zahvaljujući svojoj barijeri protiv prašine. Traka od pjene je odstranjiva i može se isprati vodom kako bi se očistila od nakupljene prašine. Teleskopska ručka čini Vileda Duactiva metlu pogodnom za ljude različite visine. Raspon od 75 cm-130 cm olakšava rukovanje, jer je možete individualno prilagoditi prema vašim potrebama.Kako bi zaštititili namještaj, zidove i vrata dok metete, glavu metle opremili smo gumenim izbočinama napravljenim od termoplastičnih elastomera, što uspješno sprječava ogrebotine i oštećenja.

NOVI UNAPRIJEĐENI DIZAJN

1

Zakošeni vrhovi

Duactiva metla protiv prašine ima ojačane, zakošene vrhove koji vire iz pjene, kako biste lako došli do kutova, rubova i uskih prostora.
2

Uklonjiva barijera protiv prašine

Kako biste očistili pjenu unutarnje metle, jednostavno uklonite dio od pjene s glave metle, isperite ga vodom i ostavite da se osuši prije ponovnog korištenja metle protiv prašine.
3

Zaštita namještaja

Zaobljeni rubovi Vileda Duactiva metle imaju mekane gumene izbočine, kako ne bi oštetili namještaj, zidove ili vrata.

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

Da, ručku možete kombinirati, kao i glavu metle, sa svim standardnim metlama s navojem.
Glava Vileda Duactiva metle protiv prašine ima širinu od 33 cm.
Vileda metla protiv prašine pogodna je za sve unutarnje tvrde podove kao što je laminat, ili pločice poput kuhinjskih ili suhih kupaonskih podova. Nije dizajnirana za vanjsku upotrebu, ali nudimo širok spektar drugih pribora za čišćenje poput spužvi, rukavica, mopova s mikrovlaknima s kantama i krpa za čišćenje poda, kao i za čišćenje prozora, pa čak i za robotske usisavače.
a brand of FREUDENBERG