Sobna metla 3-Action s drškom


Uz Vileda 3Action metlu za čišćenje dolazi unaprijeđeno i najučinkovitije kućno čišćenje i metenje sa suvremenim metlama i četkama. 3 različite vrste vlakana kombinirane u samo jednoj močnoj četki omogućavaju vrlo učinkovito i lako iskustvo čišćenja.

Zanimljivosti proizvoda


1. 3 aktivna vlakna

Tri različita vlakna različitih boja spajaju se zajedno, kako bi stvorili vrhunsku metlu za brzo i temeljito čišćenje poda.

2. Snažne niti metle

Snažna glava metle brzo i pouzdano skuplja sve čestice prljavštine, koje se ne zaglavljuju. Sastav organskog vlakna čini čišćenje metlom vrlo jednostavnim.

3. Djeluje na brojnim vrstama podloga

Kao svestrana gumena metla, 3Action je pogodna za različite podove poput laminata, pločica, PVC-a ili drva. Možete je koristiti u kuhinji, kupaonici ili dnevnoj sobi.

VIŠE INFORMACIJA o Vileda 3Action metli za čišćenje

VIŠE INFORMACIJA o Vileda 3Action metli za čišćenje

Iskustvo čista inovacija i intuitivno rukovanje Vileda 3Action metlom za ribanje i čišćenje. Za razliku od uobičajenih metli s pojednostavljenim čekinjama, naš originalni troslojni sustav vlakana omogućuje brzo i temeljito čišćenje više vrsta podova u samo nekoliko poteza.Za vrlo male i sitne čestice prljavštine i prašine, uvrstili smo ultra tanki dio crnih vlakana, koji će obrisati i najmanji trunak s poda. Veće čestice se skupljaju u glavnom području vlakana sa srebrnim resama, koje također mogu izaći na kraj s dlakom kućnih ljubimaca ili većim količinama vlakana. Za temeljito čišćenje kutova možete se osloniti na vanjska crvena vlakna koja će doseći i najneugodnije kutove i kutove između vašeg namještaja.Čvrste i izdržljive čekinje su izrađene od recikliranog PET-a, koji omogućava i vrlo otporan materijal i ekološki prihvatljiv proces proizvodnje. Kao i kod svih naših Vileda proizvoda, podržavamo održivu obradu.Potrebno je malo pritiska pri rukovanju i manevriranju 3Action metlom za čišćenje po podovima. Njen lagani dizajn staje na kraj umornom savijanju i istezanju dok obavljate svakodnevno čišćenje podova i čini skladištenje lakim i ugodnim.Pogledajte i naše ostale proizvode poput visokokvalitetnih mopova s mikrovlakanima.

NOVA I UNAPRIJEĐENA METLA ZA ČIŠĆENJE

1

Kombinirajte s teleskopskim štapom

Ova fleksibilna glava metle za čišćenje kompatibilna je sa svim našim Vileda teleskopskim štapovima za prikladno održavanje poda.
2

Blago pritisnite metlu

Zahvaljujući intuitivnom i glatkom dizajnu vlakana, potrebno je malo pritiska za pomicanje metle.
3

Precizno čišćenje kutova

Dosegnite najnedostupnija područja pomoću čekinja za čišćenje kutova, integriranih u glavu metle.

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

3Action metla temeljita je meka metla za više različitih vrsta podnih obloga. Možete je koristiti na laminatu, PVC-u, drvu ili pločicama bez ostavljanja ogrebotina na podu.
Sve naše metle mogu se kombinirati s našim Vileda teleskopskim štapovima za praktično i jednostavno rukovanje.
Da, srebrne rese uključene u 3Action metlu za čišćenje sigurno sakupljaju dlake svojim robusnim dizajnom, što ovu metlu za čišćenje čini vrlo korisnom za kućanstva s mačkama, psima ili drugim kućnim ljubimcima.
Glavna svrha 3Action metle je korištenje kao unutarnjeg proizvoda na podu. Međutim, može se koristiti i kao jedan od pribora za brisanje vanjskog ulaza ili slična područja ako nemate određenu vanjsku četku. Za dugotrajno čišćenje na otvorenom, trebali biste nabaviti različite četke za čišćenje.
Da, inovativni fuzijski dizajn tri različite vrste vlakana čini ovu metlu za čišćenje vrlo fleksibilnim alatom među vašim dodacima za čišćenje. Čišćenje kutova i metenje ispod namještaja može se obaviti u roku od nekoliko sekundi.
a brand of FREUDENBERG