Krpa za sve namjene Microfibre Colors 4/1


Višenamjenska krpa od mikrovlakana u 4 boje jamči savršen sjaj. Pomoću raznobojnih krpa od mikrovlakana možete suho ili mokro očistiti površine. Zahvaljujući različitim bojama, ne postoji rizik od zabune. Odaberite boju za različite prostore vašeg kućanstva.

Zanimljivosti proizvoda


1. Osobito upijajuća

Vileda Microfaser Colors višenamjenska krpa u 4 boje ima vrlo upijajuću teksturu koja ne ostavlja neugledne tragove na očišćenoj površini.

2. Jednostavno razlikovanje

Pakiranje sadrži 4 krpe od mikrovlakana u različitim bojama. Zbog toga ih je teško međusobno pomiješati.

3. Suho ili mokro čišćenje

Vileda Microfibre Colors višenamjenska krpa u 4 boje pogodna je za mokro ili suho čišćenje, što je čini izuzetno svestranom u kućanstvu.

MICROFIBER COLORS VIŠENAMJENSKA KRPA: 4 KRPE U PAKIRANJU ZA BLISTAVI SJAJ

MICROFIBER COLORS VIŠENAMJENSKA KRPA: 4 KRPE U PAKIRANJU ZA BLISTAVI SJAJ

Vileda Microfibre Colors višenamjenska krpa dostupna je u pakiranju od 4 komada. Sastoji se od 100% apsorbirajućih mikrovlakana, te se može koristiti na više načina. Mokrom ili suhom, s čistom vodom ili sredstvom za čišćenje - krpom od mikrovlakana možete temeljito i brzo očistiti različite površine. Koristite je, na primjer, za čišćenje prozora bez pruga, brisanje prašine ili uklanjanje mrlja na drvenim, aluminijskim ili laminatnim površinama. Recite zbogom posebnim krpama za čišćenje i uzmite Vileda Microfaser Colors višenamjensku krpu.Higijena igra važnu ulogu u mnogim područjima kućanstva. Vileda višenamjenska krpa nije samo svestrani talent, već se može i više puta upotrijebiti. Nakon čišćenja krpu jednostavno operite na 60 ° C u perilici rublja. Tada je ponovno higijenski čista i možete je ponovno koristiti.Jedna boja za svako područje: Višenamjenska krpa od mikrovlakana u 4 boje olakšava organiziranje kućanstva. Pakiranje sadrži krpe u četiri boje. Ako odaberete različitu boju za svako područje, gotovo ih je nemoguće pomiješati.

Značajke proizvoda

a brand of FREUDENBERG