Actifibre - krpa od mikrovlakana s tehnologijom actifibre


Upoznajte našu novu krpu od mikrovlakana s tehnologijom Actifibre: Vileda Actifibre lider je nove generacije krpa od mikrovlakana. Kombinirajući tri glavne značajke čišćenja površine - rezultati bez pruga, sposobnost upijanja vode i skupljanja čestica - ova krpa svestrani je talent koji će učiniti čuda u vašem domu.

Zanimljivosti proizvoda


1. Aktivna moć namakanja

Ako želite izbjeći ostavljanje vodenih pruga ili kapljica, ova Vileda Actifibre 100% krpa od mikrovlakana postat će vam omiljeni pribor za čišćenje. Njena visoka sposobnost upijanja i aktivna sposobnost namakanja ne ostavljaju nikakve ostatke na vašim površinama.

2. Mikrovlakna nove generacije

Ova Actifibre krpa s mikrovlaknima dizajnirana je za kombiniranje značajnih značajki čišćenja poput ugodnog prianjanja kada je vlažna ili mokra, postupke bez pruga i vlakana, sposobnost upijanja velike količine vode i brzo kupljenje tvrdokornih čestica prljavštine

3. Krpa

U pakiranju se nalazi jedna ljubičasta krpa za čišćenje površina.

VIŠE INFORMACIJA o Vileda Actifibre krpi

VIŠE INFORMACIJA o Vileda Actifibre krpi

Trebate li novo, učinkovito sredstvo za čišćenje u domaćinstvu? Jeste li spremni za novu generaciju mikrovlakana? Naš najnoviji dodatak obitelji Vileda je naša Actifibre krpa za čišćenje. Ona kombinira najbolje značajke i mogućnosti isprobanih i testiranih sredstava za čišćenje.

  • Nema više mrlja i pruga- kao kod krpe za čišćenje prozora ili stakala
  • Upijanje vode i velike količine drugih supstanci- poput spužvaste krpe koja upija vodu
  • Skupljanje dlaka (kućnih ljubimaca), tvrdokorne prljavštine i čestica- poput krpe od mikrovlakana visokog učinka
  • Kupite jednu od naših novo unaprijeđenih Vileda Actifibre krpa s ekstra jakim integriranim mikrovlaknima. Reljefni uzorci omogućavaju bolji pristup tvrdokornoj prljavštini i čak čiste velike mrlje. PVA prevlaka, polivinil alkohol, dodatno jača vanjsku membranu naših Actifibre jastučića. Nakon mokrog čišćenja ili vlažnog brisanja, naknadno sušenje nije potrebno, jer su naši Vileda stručnjaci maksimalno povećali sposobnost sušenja krpe.

    Bez obzira želite li očistiti kuhinju, kupaonicu ili bilo što drugo, krpa od mikrovlakana s Actifibre tehnologijom garantira: ugodan, učinkovit i s višestrani postupak čišćenja, koji će neizmjerno pojednostaviti vaše poslove. Ovaj proizvod za višekratnu upotrebu, pogodan za svakodnevno čišćenje, u potpunosti je opremljen za pružanje sjajnih površina i blistavog sjaja u vašem domu. To je čistač prašine, sredstvo za čišćenje, brisač i spužva - sve u jednom!

    Kako biste osigurali njene higijenske sposobnosti, redovito ispirite jastučiće za pranje, ručno ili u perilici rublja na temperaturi do 60 ° C. Meka krpa od mirkovlakana s Actifibre tehnologijom zvijezda je među krpama od mikrovlakana i treba je koristiti u bilo kojem modernom kućanstvu.

GLAVNE PREDNOSTI

1

Rezultati bez pruga

Baš poput krpe za čišćenje prozora, ova Vileda Actifibre krpa od mikrovlakana ne ostavlja mrlje niti pruge.
2

Sposobnost upijanja vode

Kao spužvasta krpa, ova Actifibre krpa s mikrovlaknima upija velike količine tekućine jednim brisanjem.
3

Kupljenje čestica

Poput obične krpa od mikrovlakana, ova Vileda Actifibre krpa s mikrovlakenom može sakupljati prljavštinu, dlake i čestice s mnogih površina.

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

Sastav tkanine ove krpe za čišćenje je 85% poliestera i 15% poliamida.
Krpa od mikrovlakana s Actifibre tehnologijom kvadratnog je oblika i dimenzija 29 x 29 cm.
Da. Ako imate kućne ljubimce, poput mačaka ili pasa, upoznat ćete se s uobičajenim problemom koji uzrokuju dlake kućnih ljubimaca. Vileda to rješava razvijajući proizvode za čišćenje koji su idealni za kupljenje dlaka kućnih ljubimaca. Actifibre krpa sa sustavom mikrovlakana savršeno je sredstvo za to.
Ne, zbog super mekog materijala, naše krpe od mikrovlakana djeluju bez ogrebotina i mrlja, tako da ne morate brinuti o oštećenju pločica, prozora ili drugih površina. Obavezno isperite proizvod prije prve upotrebe, a također između, kako biste se riješili nakupljenih čestica prije brisanja.
Da. Ako imate kućne ljubimce, poput mačaka ili pasa, upoznat ćete se s uobičajenim problemom koji uzrokuju dlake kućnih ljubimaca. Vileda to rješava razvijajući proizvode za čišćenje koji su idealni za kupljenje dlaka kućnih ljubimaca. Actifibre krpa sa sustavom mikrovlakana savršeno je sredstvo za to.
a brand of FREUDENBERG