PURActive čistač posuđa Colors 4/1


Pretvorite naporno svakodnevno ribanje tava i lonca u radostan i zabavan doživljaj mekanim lijepo obojenim spužvama iz Vilede. Svako pakiranje dolazi s 4 različite boje za osvježujući dizajn.

Zanimljivosti proizvoda


1. Pakiranje 4 u 1

Ovaj nevjerojatno moćan set za čišćenje pruža vam ne samo 1, već 4 spužve. Svaka ima drugačije obojen gornji sloj, koji će vam u kuhinju donijeti svjetlucavu dugu.

2. Savršeno za posude i stolni pribor

Svaka višebojna spužva savršen je ribač za vaše posude, tave i ostali stolni pribor. Slojevi za temeljito čišćene učinkovito će očistiti čak i najtvrdokornije ostatke i naslage.

VIŠE INFORMACIJA o Vileda PurActive COLORS setu spužvi u boji

VIŠE INFORMACIJA o Vileda PurActive COLORS setu spužvi u boji

Pranje posuđa u kuhinji može biti daleko veseliji zadatak nego što neko misli. Mnogi obični čistači nisu u stanju obavljati pouzdan i temeljit posao kada je riječ o čišćenju tava i lonaca, zbog čega smo frustrirani i ostajemo duže nego što bismo željeli za sudoperom. Srećom, ovim danima je napokon došao kraj zahvaljujući novim Vileda PurActive COLORS lijepim spužvama u boji.Svaki set sadrži 4 različito obojene spužve. Dugine boje koje su uključene u setu su plava, narančasta, zelena i ljubičasta. Raširite živost u vašoj kuhinji s ovom raznolikom raznobojnom ponudom za radosno i motivirajuće iskustvo čišćenja.Svaka pojedinačna spužva u boji napravljena je pomoću naše ekskluzivne PUR ACTIVE tehnologije, što je čini visoko temeljitom i izdržljivom. Savršen je izbor za vaš osjetljiv i čvrst stolni pribor, jer će pažljivo očistiti sve površine bez da ih ošteti čak i prilikom čišćenja najtvrdokornijih mrlja i korica. Spužve najprije razgrađuju ostatke pomoću abrazivnih slojeva, a zatim brzo i učinkovito upijaju prljavštinu u roku od nekoliko sekundi.

PREDNOSTI naših PurActive COLORS SPUŽVI U BOJI

1

Impresivno čišćenje

Brzo i temeljito uklonite posljednji trag masti ili prljavštine s vašeg stolnog pribora, zahvaljujući robusnom, ali pažljivom sloju za ribanje.
2

Besprijekorno čišćenje

Jednostavno očistite svaku spužvu nakon upotrebe u sudoperu i odmah ih ponovno koristite bez ikakvih ostataka čestica prljavštine.

3

Jednostavno pranje

Jednostavnim pranjem abrazivne spužve s malo vode i sapuna, možete je ponovno koristiti nakon višekratnog čišćenja prije nego što je odložite.

ZNAČAJKE PROIZVODA

a brand of FREUDENBERG