Antibakterijska abrazivna spužva Ultra Fresh 2/1


Pomoću Vileda Ultrafresh spužve možete bez problema očistiti glatke površine u kuhinji, kupaonici i kućanstvu. Zahvaljujući mekoj poliesterskoj pjenastoj strani i robusnom abrazivnom flisu, spužva se može koristiti za pranje posuđa, lonaca i tava kao i za čišćenje radnih ploča, pribora ili pločica. Antibakterijsko sredstvo u Ultrafresh spužvi sprečava razvoj bakterija.

Zanimljivosti proizvoda


1. Čistoća i higijena u kućanstvu

Ultrafresh spužva jamči temeljnu čistoću i savršenu higijenu u kućanstvu. Abrazivni dio uklanja tvrdokornu prljavštinu, a trajna poliesterska pjena nježno briše po glatkim površinama.

2. Svestrana

Ultrafresh spužva idealna je kada je u pitanju jednostavno, brzo i učinkovito čišćenje glatkih površina u cijelom kućanstvu. Pomoću nje, posuđe, lonci i tave temeljito su čisti kao i pribor, pločice ili radne površine.

3. Antibakterijski učinak

Antibakterijski učinak Ultrafresh spužve jamči potpunu čistoću. Sastojci - srebrni klorid u abrazivnoj površini i cink pirition i tiabendazol u pjeni - sprečavaju razvoj bakterija. To je potvrdio i neovisni institut.

Više informacija o Ultrafresh spužvi

Više informacija o Ultrafresh spužvi

Vileda Ultrafresh idealna je spužva za čistoću i higijenu u kuhinji, kupaonici i kućanstvu. Dvije strane spužve čiste sve glatke površine temeljito, brzo i učinkovito. Spužva je stoga pogodna za posuđe, tave i lonce, kao i za radne površine, pribor i pločice. Rezultat je potpuna čistoća.Antibakterijski učinak spužve jamči i higijensku čistoću. Vileda Ultrafresh spužva čak je dvostruko otporna na bakterije. Kako bi se spriječio njihov razvoj, pjena sadrži antibakterijske sastojke cinka piritiona i tiabendazola, a abrazivna površina sadrži srebrni klorid. Učinak su potvrdili studije neovisnog instituta.Pomoću Ultrafresh spužve postižete veću čistoću i higijenu u cijelom kućanstvu. Kombinacija izdržljive poliesterske pjene i robusnog abrazivnog flisa posebno se lako čisti i može se koristiti bilo gdje. Spužva je idealna za svakodnevne poslove čišćenja.
a brand of FREUDENBERG