PURActive za ispiranje


Doživite glatko i močno čišćenje u vašoj kuhinji s ekstra učinkovitom Vileda PurActive Teflon abrazivnom spužvom, koja čisti čak i osjetljive površine bez ostavljanja ogrebotina. Očistite svoje lonce i tave bez napora i učinkovito pomoću ovih vrlo učinkovitih abrazivnih spužvi.

Zanimljivosti proizvoda


1.

Čišćenje bez ogrebotina

Sigurno očistite sve svoje lonce i tave našom abrazivnom spužvom. 
Abrazivni sloj čisti prljavštinu i uklanja je sa svih vrsta osjetljivih površina, ostavljajući ih savršeno čistim bez oštećenja.
Uvijek prvo isprobajte na neprimjetnom području.

2.

Uklanja prljavštinu

Temeljita snaga čišćenja ove abrazivne spužve uklanja i najtvrdokorniju prljavštinu.

3.

Idealan dizajn

Sa strana abrazivne spužve pronaći ćete sitne i glatke brazde, kako biste osigurali osjećaj koji je idealan za ugodne pokrete za čišćenje i savršeno prianjanje.

VIŠE INFORMACIJA o Vileda PurActive abrazivnoj spužvi koju preporučuje Teflon

VIŠE INFORMACIJA o Vileda PurActive abrazivnoj spužvi koju preporučuje Teflon

Pretvorite svakodnevno čišćenje lonaca i tava u brz i veseo zadatak pomoću Vileda PurActive. Ova snažna i visoko upijajuća abrazivna spužva koju preporučuje Teflon®, idealan je izbor za brzo i učinkovito čišćenje posuđa.Ova abrazivna spužva daleko je temeljitija i jača od bilo koje obične spužve. Očistit će i apsorbirati čak i tvrdokorne naslage zagorene prljavštine i ostataka, a da pritom ne ošteti površinu, čak i ako snažno stružete. (Uvijek prvo provjerite na neprimjetnom području!) Tijekom čišćenja, abrazivna spužva koju preporučuje Teflon®, glatko se prilagođava vašoj ruci zahvaljujući ergonomskim brazdama na svakoj strani. Uživajte u preciznim i besprijekornim pokretima čišćenja uz savršeno prianjanje.

NOVI UNAPRIJEĐENI DIZAJN

1

Glatko pomicanje

Uzmite za ergonomski dio koji štiti nokte za vrlo ugodnu uporabu abrazivne spužve.
2

Temeljito čišćenje

Brzo i učinkovito čišćenje i upijanje bilo kakve prljavštine ili mrlja zahvaljujući originalnoj Vileda formuli u svakoj abrazivnoj spužvi koju preporučuje Teflon®.

3

Jednostavno pranje

Jednostavnim pranjem abrazivne spužve s malo vode i sapuna, možete je ponovno koristiti nakon višekratnog čišćenja prije nego što je odložite.

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

Svako pakiranje ima dvije ili tri abrazivne spužve za vašu kućansku opremu. Naravno, možete kupiti više paketa odjednom kako biste dulje imali zalihe.
Abrazivna spužva Glitzi Pur Active nije strogo ograničena na upotrebu u kuhinji. Možete je koristiti i za uklanjanje nekih mrlja u vašoj kupaonici. Međutim, uvijek prvo isprobajte na neprimjetnom području. Ipak, budući da to nije njeno primarno područje primjene, preporučujemo naše ostale proizvode za čišćenje, posebno dizajnirane za dugoročnu njegu kupaonice.
Osim za pranje posuđa, ova abrazivna spužva koju preporučuje ®, idealna je i za čišćenje osjetljivih površina poput staklokeramičkih ploča za kuhanje ili aluminijskih radnih površina. Uvijek prvo isprobajte na neprimjetnom području!
Visoko upijajuće svojstvo Glitzi Pur Active može ukloniti čak i masne mrlje i ostatke. Međutim, preporučujemo da uz nju koristite pouzdan deterdžent.
Poliuretan može biti prejak za finije tkanine i odjeću. Kada je u pitanju čišćenje odjeće, preporučujemo upotrebu finijih materijala.
a brand of FREUDENBERG