Glitzi Power Inox - žičana spužvica za čišćenje


Naša žičana spužvica za čišćenje više je higijenska i pet puta trajnija od obične žičane spirale za čišćenje od nehrđajućeg čelika. Zahvaljujući nježnom spužvastom središtu, ova se spužvica može lako isprati i ugodna je na dodir. Ribanje čeličnih lonaca, tava i pećnica obavlja se učinkovito i ugodno.

Zanimljivosti proizvoda


1. Izdržljiva tkanina

Mješavina tkanina ove spužvice sastoji se od 36% poliesterskog vlakna, 46% čelične žice i 18% poliuretana, stvarajući posebnu površinsku strukturu izrađenu od čeličnih petlji. Ova skladna kombinacija je trajna i lako uklanja tvrdokornu prljavštinu.

2. Naglašena higijena

Vileda žičana spužvica za čišćenje može se temeljito isprati i očistiti čistom vodom, a da pri tom ne ostane nagomilanih skrivenih čestica prljavštine kao što je to slučaj kod običnih žičanih spirala za čišćenje. Zbog toga je naša spužvica više higijenska.

3. Učinkovito ribanje

Kako biste očistili tvrdokorne mrlje, čestice hrđe, zagorenu mast i ulje ili ostataka hrane, kupite našu specijalnu spužvicu za čišćenje od nehrđajućeg čelika i brzo s lakoćom oribajte prljavštinu.

VIŠE INFORMACIJA o Vileda Glitzi Power Inox žičanoj spužvici za čišćenje

VIŠE INFORMACIJA o Vileda Glitzi Power Inox žičanoj spužvici za čišćenje

Zamorno ribanje kao da nema kraja. Pronalazite li trunke prljavštine, zagorenu hranu, mrlje od masnoće i prljave rubove na posudama od nehrđajućeg čelika koje bi trebale biti sjajno srebrne boje?Uklanjanje ove tvrdokorne prljavštine nije uvijek lako. Najčešće je potrebno neko vrijeme kako biste očistili kuhinjsko posuđe i električne uređaje poput pećnica nakon što je hrana izgorjela ili kad ste ih zaboravili očistiti.Obavezno upotrijebite našu žičanu spužvicu kako biste vratili onaj poznati sjaj u vašu kuhinju! Mekane čelične petlje neće naštetiti vašim rukama bez rukavica i doprijet će između rešetki vaše pećnice. Uklonite svu prašinu uz pomoć ovog ugodnog pribora za čišćenje dok obavljate svakodnevne kućanske poslove.Nehrđajući materijal ove žičane spužvice treba redovito čistiti i ispirati u sudoperu. Voda i deterdžent ispunit će pravokutnu žičanu spužvicu, čineći je ponovno higijenskom. To znači da je izdržljiva i višekratno upotrebljiva. Naš vrijednosni paket od dva predmeta pruža vam dodatnu žičanu spužvicu koja će vam pomoći kada se prva spužvica istroši. Riješite se skorene prljavštine pomoću naše Vileda Glitzi Power Inox žičane spužvice lako i sa malo struganja.

UNAPRIJEĐENA VIŠENAMJENSKA ŽIČANA SPUŽVICA

1

U vašoj kuhinji

Ova žičana spužvica savršena je za posuđe, ali i čišćenje pećnice ili roštilja u svim kuhinjama.
2

U vašoj kupaonici

Ako želite čišće pločice u svojoj kupaonici, upotrijebite naše spužvaste čistače za učinkovito stvaranje blistavog sjaja u vašem domu.(Prvo testirajte na neupadljivom mjestu!)
3

Za vaše posuđe

Oslanjanje na ručnike ili jednostavne kuhinjske krpe nije dovoljno za čišćenje čeličnih lonaca i tava od tvrdokorne prljavštine. Umjesto toga upotrijebite ovu izdržljivu žičanu spužvicu za čišćenje.

ZNAČAJKE PROIZVODA

Često postavljena pitanja

Naša Glitzi Power Inox spužvica dizajnirana je u pravokutnom obliku kako bi se prilagodila vašoj ruci poput konvencionalne spužve ili neke od naših krpa za čišćenje.
Radi vašeg zadovoljstva i praktičnosti, ovo je dvostruko pakiranje, koje uključuje dvije učinkovite spužvice za lako spremanje.
Ne, neće. Naša žičana spužvica očistit će vaše posude, bez ogrebotina ili oštećenja.
a brand of FREUDENBERG