Ultramat Turbo Box


Pomoću Ultramat Turbo seta vaši su podovi su besprijekorno čisti i sjajni.

Zanimljivosti proizvoda


1. Vrlo pogodno čišćenje

Pomoću snažnog cjedila UltraMat Turbo mop seta, možete jednostavno iscijediti brisač bez saginjanja. Ruke ostaju čiste i suhe dok brišete.

2. Visokokvalitetna navlaka za mop

Visokokvalitetna Ultramat 2in1 navlaka izrađena od mikrovlakana optimalno upija nečistoću i postiže rezultat brisanja bez tragova. Zahvaljujući Powerzone vlaknima uklanja i čak tvrdokornu prljavštinu i mrlje, a sitne čestice i dlake potpuno upija.

3. Može se koristiti na svim podovima

Pomoću snažnog cjedila UltraMat Turbo mop seta, možete precizno prilagoditi vlažnost navlake svojstvima tla. Kao rezultat, UltraMat Turbo set možete koristiti na svim podovima, uključujući parket i laminat.

Temeljito čišćenje poda u jednom setu: Ultramat Turbo set

Temeljito čišćenje poda u jednom setu: Ultramat Turbo set

Uz Ultramat Turbo set imate sve što vam je potrebno za čišćenje poda u jednom pakiranju. Na taj način možete vratiti sjaj podu u jednom trenu. Zahvaljujući ravnom brisaču, možete komotno doprijeti do svakog kuta u kućanstvu i temeljito očistiti podove. Pomoću odgovarajuće kante i integriranog cjedila, možete lako iscijediti brisač - naporno saginjanje i mokre ruke stvar su prošlosti.Ravni brisač s upijajućom navlakom od mikrovlakana za besprijekornu čistoću. Ravni brisač uključen u set sadrži Ultramat 2in1 navlaku za mop, izrađenu od mikrovlakana, pomoću koje možete optimalno obrisati prljavštinu s poda i postići rezultate brisanja bez tragova. Zahvaljujući Powerzone vlaknima, pouzdano uklanja čak i tvrdokornu prljavštinu i mrlje, a također u potpunosti upija sitne čestice i dlake.Nakon brisanja, ručno operite navlaku mopa. Nakon što se zaprlja, možete je oprati i u perilici rublja na 60 stupnjeva.U vrhunskoj formi: nježna prema leđima i zglobovima

Razlozi da odaberete UltraMat Turbo set

1

2

Ravni mop s navlakom

Vileda UltraMat Turbo ravni mop posebno je učinkovit protiv tvrdokorne prljavštine. Navlaka od mikrovlakana i ploča brisača s posebnom strukturom saća zajedno čine posebno snažan paket za čišćenje.
3

Kompletan set za sve vrste podova

Ako vam je potreban novi sustav čišćenja poda, kupnja kompletnog seta je najjednostavnija. Dobivate sve što vam je potrebno za sjajne podove u jednom paketu i štedite u usporedbi s kupnjom pojedinačnih proizvoda.

Značajke proizvoda

a brand of FREUDENBERG