Rukavice jednokratne Colors


100% nitril = 100% sigurne za hranu i višenamjenske.Doživite najlakše čišćenje uz Vileda Colors rukavice za jednokratnu upotrebu. Ove ergonomske nitrilne rukavice savršen su izbor za temeljno čišćenje u kuhinji, na radnom stolu ili za pripremanje hrane.

Zanimljivosti proizvoda


1.

Nitrilni materijal

100% nitrilne rukavice = 100% sigurne za hranu

Ove rukavice za jednokratnu upotrebu napravljene su od nitrila, što ih čini idealnom alternativom za ljude koji zbog alergija ne mogu koristiti rukavice od lateksa.

2.

Taktilni osjet 

Bez pudera, inovativne rukavice u boji za jednokratnu upotrebu lako se prilagođavaju vašoj koži bez ograničavanja vašeg taktilnog osjeta.

3.

Sigurne za hranu

Naše nitrilne rukavice osobito su otporne, naročito kada pripremate hranu, kako bi vam pružile potpunu zaštitu ruku od mirisa i mrlja.

Uživajte u besprijekornom i higijenskom čišćenju s Vileda Colors Nitrile rukavicama za jednokratnu upotrebu. Izrađene su od nitrila, što ih čini alternativom broj 1 uobičajenim rukavicama od lateksa za ljude koji pate od alergija na lateks.

S 50 rukavica po paketu, ovaj je proizvod trajni dobavljač nitrilnih rukavica koji će vas dugo držati opskrbljenima.

Prikladne rukavice za jednokratnu upotrebu omogućuju temeljito i intuitivno čišćenje. Koristite ih za različite poslove i prilike, u kuhinji, za ručni rad ili prilikom čišćenja podova.
Za energično i korisno iskustvo, rukavice za jednokratnu upotrebu dolaze u dvije očaravajuće i proljetne boje: ružičastoj i zelenoj. Odaberite svoju omiljenu boju, kako bi svakidašnji poslovi bili radosni i zadovoljavajući.
 

 

Značajke proizvoda

Često postavljena pitanja

Colors Nitrile rukavice za jednokratnu upotrebu ne mogu se prati. Svaki par treba upotrijebiti samo jednom. S opskrbom od 50 rukavica, bit ćete dobro opremljeni dulji vremenski period.
Ovo nisu medicinske rukavice i nisu predviđene za dijagnosticiranje, tretiranje, liječenje ili sprečavanje bilo kojih bolesti ili zdravstvenih stanja, niti su prikladne za liječnički pregled niti za zamjenu savjeta liječnika, farmaceuta ili drugih zdravstvenih djelatnika s licencom.
Da, svaka rukavica sastoji se od nitrila bez imalo lateksa, što ih čini odličnim izborom za ljude koji pate od alergija.
Dobit ćete 50 rukavica za jednokratnu upotrebu po kutiji, za ukupno 25 pari.

Pojedinosti o proizvodu

Sastav


100% nitril

a brand of FREUDENBERG